Hiustuotefriikki

Sunnuntai-iltana on kiva käpertyä soffalle seuraamaan TTK:ta suihkun/saunan raikkaana, hiukset pestyinä, ihonhoito tehtynä.

Hiusten pesu on jotenkin OMG-tehtävä. Oikeesti se ei sitä ole, miellän sen vain työlääksi ja plääh-tehtäväksi ennen pesua. Lapsena pellavapäinen, vanhemmiten maantienvärinen hiuslaatu on pohjoismaisen ohut ja luonnonkiharaisena hattaramainen. Siinä lähtökohta, jota tänä päivänä pyrin hoitamaan mahdollisimman hyvin. Hiukseni on blondattukin, joten kuivaa riittää.

Mielestäni kampaamoista saatavat tuotteet on ainoa oikea vaihtoehto, mikäli haluan pitää kutrini kunnossa. Tiedän; on niitä, jotka ovat löytäneet tavallisesta ruokakaupasta  hiustuotteita, joihin ovat tyytyväisiä ja hintakin on paljon halvempi. Ikävä kyllä itse en ole löytänyt omiin tarpeisiini sopivia tuotteita mistään perusmarketista. Kyllä minullekin kelpaisi edukas ja silti hyvä tuote !

Olen aina valmis kokeilemaan minulle uusia hiustuotteita. Itse asiassa, tämä pätee kaikkeen: kosmetiikkaan, ruoka-aineisiin, jne. mutta eri toten hiustuotteet ovat intohimoni. Hiustuotteet käsittävät shampoon, hoitoaineet (kaikki mahdolliset mukaan lukien hiuksiin jätettävät hoitoaineet), hiusmuotoilutuotteet (lakat, erilaiset kreemit, siloittajat, you just name it !), kaikki ! Ostin jopa sen Tangle Teezer-harjan ajatellen, että mitään se ei ota, ellei annakaan. Harja on hyvä !

Eilen pesin hiukseni tuotteilla, jotka sopivat kuontalooni loistavasti. Tämä pullosatsi on ensimmäinen tätä laatua ja aion kyllä hankkia uudelleenkin, kun nämä loppuvat. Näissä onkin jäljellä varmaan noin viidennes, enää. Shampoon ja hoitoaineen vaikutusta täydennän saman sarjan pestyihin hiuksiin levitettävällä öljyllä, jota voin laittaa kuiviinkin hiuksiin, etenkin latvoihin, suoraan pullon suusta. Kaikki eivät sitä voi tehdä ilman, että hiukset jäävät raskaiksi, mutta minäpäs voin, sillä hiukseni ovat kuivat, etenkin latvoista !

Tällä hetkellä mm. käyttämäni hiustuotteet.

Olen siis hiustuotefriikki. Tämä pätee, kuten todettu, muihinkin tuotteisiin, mutta niihin palaan myöhemmin.

By the way, Cristal Snow on suosikkini. Tykkäsin hänen eilisestä lookistaan ja arvostan, että esiintyi omana itsenään, ilman meikkiä. Go for It, Cristal Snow - tai Tapsa !

Christal Snow sunnuntaina foxin pauloissa.

Kommentit