maanantai 17. marraskuuta 2014

Keinot keksitään

En omista putkirullaa. Onneksi on korvaavia välineitä olemassa.


Putkirullan korvaaja - vielä.

TAUSTA
Parisen viikkoa sitten en saanut käsivarsieni sivustoja venytettyä. Jumitti vaan koko ajan. Olkapäästä hauiksen yli pitkin käsivartta kyynärpäähän asti. Vaikka kuinka venytin ja vanutin hartioita, kaulaa, niskaa, käsivarsia, selkää, kaikkea.

VÄLINE
Ja manasin, kun en omista putkirullaa. Kokeilin jalkapallolla, mutta siitä oli ilmat pihalla. Jalkapallo oli lähinnä muodoton möhkylä. Muistin, että pt-siskoni rullaili 1,5 litran muovipullolla, joka oli kääritty pyyhkeeseen. Kunnes sai joululahjaksi meiltä putkirullan. Mutta meillä ei ollut edes muovipulloa.

HEUREKA
Kunnes keksin ! Vene tyhjennettiin lokakuussa ja silloin otin vaahtopötkön kotioloihin normaalin varastoinnin sijaan. En muista, mitä olin ajatellut sillä tehdä, mutta nyt kokeilin putkirullana. Okei, pötkö oli halkaisijaltaan ohuempi, kuin ne oikeat rullat tai edes 1,5 litran muovipullo, ja pituuttakin pötkössä oli enemmän, kuin omiksi tarpeiksi. Mutta toimitti asiansa ! 

VAATEET
Olin kuullut (ja luullut), että rullaaminen vaatii hiukan kehon kontrollointia ja jopa voimaa. Tämän vuoksi putkirulla ei ole ollut ensimmäisenä hankintalistallani. Ajattelin, että en saa siitä mitään irti, voimat ei riitä. Mutta kummasti sain kehoni kontrolloitua ja rullasin intopiukkana. Rullasin käsivarret, jalat, selän. Varmaan harrastukseni on tuonut kehonhallintaa roimasti.

SUMMASUMMAARUM
Ja sitten manasin, kun en omista oikeaa putkirullaa. Innostuin aika tavalla rullasta ja nyt ostoslistallani on putkirulla. Joulukin lähestyy mukavasti. Taidan vain olla nopeampi, kuin joulupukki...

VIIMEINEN SANA
Seuraavissa harkoissa olo oli kumman notkea ja kestävyys parempi aikaisempaan nähden. Huomioiden harrastuksen ominaisuudet, kyllä kannatti rullata.  Otan tavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...