Lisää hiustuotteista

Pikkujouluaika on aika, jolloin hiuksiin satsataan. Satsataan laittamalla sitä jopa tuntikaudet, että se on halutulla tavalla, tietyllä tavalla ja/tai että laitettu malli myös pysyy.

Kun lähden pikkujouluja (tai minne ikinä menenkin) viettämään, tahdon, että hiukseni pysyvät siten, kuin sen laitan. Kunhan nyt ensin menevät edes lähelle sitä mallia, kuin haluan. Tai menevät täysin eri tavalla tarkoittamaani, mutta vielä paremmin. Sitäkin sattuu.

Ohessa muutama tuote, joita käytän. Kuvat ovat väärällään oikeaan, tiedetään. Olen alkaja valokuvaamisessa, näemmä.

Alkukeväällä kuulin tuotteesta, joka pitää ja pysyy. Ahaa, siinäpä tuote, jonka haluan testata. Kampaamokauppaan ja ostin Cutrinin Fixing Sprayn (200 ml). Toimii ! Jopa omassa päässäni. Fixing Spray todellakin pitää kutrit ojossa, jopa vaativissakin harkoissa, joissa hiki lentää. 

Cutrin Fixing Spray, joka pitää kampauksen ojossa kosteissakin olosuhteissa.
Toinen pitotuote on Four Seasonsin Shaper (300 ml). Sain kampaajaltani tuotteen bonuksena. Aikasta varovainen olin tuotteen suhteen. Olin aiemmin ostanut saman sarjan kuivashampoon, joka osoittautui ERITTÄIN tahmaavaksi. En juurikaan tykännyt siitä, vaikkakin hoiti sinänsä asiansa. 

Shaper oli positiivinen yllätys. Shaper antaisi ymmärtää, että sillä muotoillaan, mutta pidän tätä hiuslakkana. Käytän tyveen ja pintaan. Tuote pitää, se ei tahmaa, ei ainakaan enempää, kuin muutkaan lakat.  Toimii ! Tulen ostamaan tätä tuotetta.

Four Seasonsin Shaper, joka oli positiivinen yllätys.
Seuraava tuote ei ole pitotuote. Enemmänkin volyymia tuova. L´Orealin Liss Ultimate (50 ml) on öljy, joka siloittaa karvaista hiusta. Itselläni on erittäin karvainen hiuslaatu, OMG. Kampaajani kertoi tästä tuotteesta ja hiustuotefriikkinä ostin. Ostin jo parisen vuotta sitten. En oikein osannut käyttää sitä, kun se ei sinänsä ole hoitotuote, vaan siloittava. Öljynä aikasta voimakas ja liikaa käytettynä latistava, jopa minun hiuksiini käytettynä. Viimeisen kuukauden ajan olen keksinyt, miten tätä käytän.

Hiukseni eivät niinkään ole paksut, vaikka moni niin luulee. Kostealla säällä helposti menee kikkuraan.  Päivittäin pidän ponnaria. Suoristan ponnarin hännän suoritusraudalla. Ensin laitan Liss Ultimate-öljyä, sitten suoristan. Eräänä aamuna huomasin parin tunnin päästä, että häntä on jotenkin paksumpi, hyväkuntoisempi. Öljy oli antanut volyymia. Ja silti hiushäntä oli hyväkuntoisen näköinen ja oloinen.

Liss Ultimate-öljystä tulikin nyt yksi suosikeistani.

 L´Orealin Liss Ultimate-öljy, joka antaa volyymiä ja siloittaa karvaista hiusta.

Kommentit