Pyhä jysäys ja Putous

Tänään oli väsy olo. Eilen piti käydä luutalla hiukan lentelemässä ja karkottamassa pahoja piemeyden voimia. Hyvien kanssa.

Taidan olla oppinut, ettei liikaa ota. Ja jos ottaa, ottaa maltilla. Onnistuin loistavasti. Huonostinukkujana en vain saanut 5 tuntia enempää unta kerralla. Onneksi on päikkärit keksitty, hyvä ruoka ja jälkkäriksi vaikkapa smoothie.


Mustaherukka-banaanismoothie.
Mustaherukkasmoothiesta on tullut minun vakiteko. Teen aina samankokoisen satsin, 2 lasillista. Kuvassa olevat lasit ovat 18 cm korkeita ja halkaisijaltaan 9 cm, joten makusteltavaa riittää. Niin, smoothietkin on syötävä, niitä ei kannata juoda makustelematta, vaan syöden juoden, juoden syödä. Sillä tavalla ravintoaineet imeytyvät paremmin, eikä mene suoraan läpi, kuin vettä vaan.

Mustaherukkasmoothie-resepti

1 pss mustaherukkaa
2 banaania
1 avokado
ripaus suolaa
oman mielen mukaan vettä (taisin laittaa 8 dl)

Kaikki ainekset sekoittimeen. Täysteho hetken aikaa. Valmis !

Mikäli olen laittanut cashew-pähkinöitä ja /tai chia-siemeniä likoamaan, lisään niitäkin smoothien joukkoon.

Jotenkin tämä smoothie taas tänään voimaannutti.

Aamulla ennen päikkäreitä katsoin eilen missattua Putousta uusintana. Kissi on suosikkini. Eilinen esitys oli suoraan sydämeen menevä. Kissi lauloi yhden lempikappaleistani ever, alkuperäisenä esittäjänä Jennifer Rush tai Celine Dion, ei väliä. Kissin esityksessä oli myös Melodifestivalenin tunnelmaa Ruotsista. Tuulikone, kuin konsaan Carola Häggkvistillä tai Charlotte Perrellillä.

Kissin esitys oli suorastaan maailman huipulta.

Kissi Vähähiilari Putouksessa 1.11.2014.

Kommentit