Hiusten pesua

Vaihdoin hiusten pesutuotteet. Tai en vaihtanut, edelliset loppui. Löysin kaapista jo kesällä ostamani shampoon (250 ml) ja hoitoaineen (200 ml). Ovat suomalaisen LUMON Hair Balance (HB)-sarjaa. Täältä löytyy lisää tietoa suomalaisesta LUMOsta.

Ostin kuiville hiuksille tarkoitettua HB Moisture-putelot. Tämä setti taitaa sisältää koivusokeria ja B5-provitamiinia.  

Putelot ihanan raikkaan väriset.

Lupauksensa mukaan tuotteet kyllä kosteuttaa ja hoitaa hiuksia. Mutta kun pesen näillä hiukseni, mulle tulee niskaan paukamia. Ja päänahka alkaa kutisemaan. 

Kesällä kerkesin näillä pesemään. Sitten kävin peruskäynnillä kampaajallani.

Kampaajanikin ihmetteli, että mitä ihmeen paukamia ja kuivakohtia niskassani on. Ja tuolloin sain häneltä Bonacuren setin. Ja aloin käyttämään sitä sarjaa. Halusin rauhoittaa niskani.


Ja ainahan vaihtelu piristää hiuksiakin. Hiuksetkin voivat tottua johonkin samaan tuotteeseen. Kannattaa siis vaihtaa aika ajoin merkkiä. Hyviksi havaittuja.

No nyt siis taas vaihdoin lajia. Kun Bonacuret loppui. Ja paukamat päässä ollaan taas. Ja päänahka kutisee. Taitaa jokin inciaineista olla mulle epäsopiva. 

Hiusten hoitosuihke (200 ml) on tuote, jota ei juurikaan osoita niskaan. Suihke tuo luonnonkiharaiseen hiukseen kosteutta ja kiharaa esiin.

Kesällä silloin ostin myös saman sarjan HB Apple-shampoon miehelleni.

Hän ei ole valitellut. Se nyt ei kuitenkaan ole tae mistään. Sillä hän voi käyttää jopa Rexonan/Axen 2 in 1-tuotetta. Samalla tuotteella kun voi kätevästi pestä sekä hiukset että vartalon. Jooh. Ja ihokin on sen mukainen, kuivaa korppua.

Harmi, että nämä tuotteet eivät oikein istu minun päähäni.Kommentit