Hiustuotefriikkiys nosti jälleen päätään

Kävin ennen joulua kampaajalla. Taas jäi käteen tuote, joka oli pakko saada. Hiustuotteet ovat nykyään niin ihanan värisissä putkiloissa, että eihän minua meinaa saada kampaajaltakaan pois ihan kovin heti.

Olen aiemmin kertonut BC-tuotteista mm. täällä ja täällä.

Ostin lilan sarjan eli Barbary Fig Oil-sarjan hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen (150 ml), hinta taisi olla 16 €, kuvassa vasemmalla. Oikealla puolella on näyte (30 ml), jonka sain aiemmin kampaajaltani. Nyt sitten olen raaskinut sitäkin käyttää.

BC-sarjan hoitosuihke ja shampoo.


Tässä sarjassa ei ilmeisesti ole erikseen poishuuhdeltavaa hoitoainetta. Onneksi on hoitosuihke. Hoitosuihke on tarkoitettu vaurioituneille, kuiville ja katkeileville hiuksille. Juuri minun hiuksilleni. Ennen käyttöä pulloa ravistetaan hyvin, sitten suihkutisuihkuti pyyhekuiviin hiuksiin. Kammataan hiukset läpi.

Samaan sarjaan kuuluu korjaava naamio. Joka on seuraavana hankintalistallani.

Huomasin kuukausi sitten, että mitä ihmeen niskahiuksia kasvaa, kun eivät edes ponnarille yllä. Kunnes kauhukseni tajusin, että ei kai ole katkenneet. Niin on tainnut käydä. Iänikuinen ponnarin pitäminen ei käy laatuun. Ja muutenkin hiuksiini on laitettu pari viime kertaa vaaleita raitoja, jotka kuivattavat entisestään. Ja mitenkäs tämä ikä vaikuttaa hiuksiin...vaihdevuodet kohta edessä...?...

Aikas jämäkkää tavaraa hoitosuihke on. Paljoa sitä ei tarvitse edes minun hiuksilleni suihkuttaa, kun tuntuu jo tehoavan. Hiukset tuntuvat pysyvän ryhdissään tämän tuotteen käytöllä.

En nyt pelännyt, mutta mietiskelin, että josko tuo näyteshampoo olisi ollut jopa minun hiuksilleni turhan tuju. Mutta ei ole. Kruununi mun on sen verran kuiva laadultaan ennestäänkin luonnonkiharaisena, että kaikki kosteus on tervetullutta.

Kun ei ole erikseen poishuuhdeltavaa hoitoainetta, shampoopesun jälkeen, ennen hoitosuihkeen suihkuttamista, hiukset tuntuvat jäävän ei nyt takkuisiksi, mutta kampa/harja takertuu hiuksiin, jota ei yleensä tapahdu. Tosin ei sitä tapahdu niin häiritsevästi, että jättäisin käyttämättä näitä tuotteita.

Barbary Fig Oil-shampoo ja -hoitosuihke (lila sarja) yhdessä on todellakin kombinaatio, jota tulen käyttämään ruskean sarjan eli BC Oil Miracle-setin kanssa vaihdellen.

Kommentit