Sain paketin

Vielä ei ole joulu. Sain silti paketin. Itse tilattu, mutta silti. Sain paketin.

Tilasin netin kautta Hyvinvoinnin Tavaratalosta. Kanta-asiakkaat saivat 15 % alen. Hyödynsin sen. Oijoi. Kaikkea ihanaa olin tilannut. Joukossa uusia tuttavuuksia hyviksi havaittujen kera. Aloitan listauksen ylhäältä vasemmalta.


Uudet tuttavuudet:

1) Setti, joka sisältää puhdas+ beauty Kollageeni & Tyrnimarjajauheen (330 g) sekä puhdas+ caps Kollageeni  & biotiinikapselit (120 kpl)

Miksi ?
Ihon rypyt, juonteet, veltostunut iho, couperosa, pigmenttiläiskät, hiusten oheneminen, kynsien hapertuminen. Kaikki nämä oireet johtuvat kollageenin puutteesta.

Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista, jota löytyy ihosta, nivelistä, hampaista, luista, rustoista, verisuonista. Kollegeeni muodostaa 70 % ihon proteiinista ja auttaa pitämään sen kimmoisana. Kollageeni siis auttaa pitämään nivelet liikuvina ja hampaat ja luut vahvoina. Noin 25-vuoden iässä elimistö ei tuota juurikaan enää kollageenia, ja ikääntymisoireet alkavat muodostua. 

Biotiini edistää hiusten pysymistä terveinä, osallistuu hiusten ja kynsien keratiinin muodostukseen nopeuttaen niiden muodostumista sekä vahvistaa niiden rakennetta.

Viittäkymppiä lähestyessä kollageenia ja biotiinia ei elimistöni enää muodosta lainkaan. Viittäkymppiä lähestyessä pakostakin ilmejuonteet syvenevät, ryppyjä ilmestyy, hiusten kasvu hidastuu ja ne ohenevat, jne. Niinpä ajattelin kokeilla tätä settiä.

Puhdas + sarja on tuttu ennestään. Käytän tämän sarjan D-vitamiinia. 

2) Salus Floradix Kräuterblut Saft (500 ml)

Miksi ? Hemoglobiibi oli pari kuukautta sitten 1,5 kk:n sairastelun vuoksi 119. Naisen minimi on 117. Ajattelinpa kokeilla näin luonnonmukaisemmin saada hemon ylemmäs.

3) Fooding Luomu Viherjauhe (200 g)
Sisältää: vehnänorasjauhe (yksi mun suosikkiviherjauheista), ohranorasjauhe (mun suosikkiviherjauhe), alfalfajauhe, spirulina-, kaali-, pinaatti-, nokkos-, chlorella-, moringa-, ginkgo biloba-jauhe.

Viherjauheilla on monia terveysvaikutuksia elimistön puhdistajana ja antioksidanttina.

Miksi ? Jotta saisin tarvittavan määrän vihreää ruoassani. Joka päivä. Luotto ei ole kovin suuri nykyisellä vihreän syömiselläni. Aamulla kun ottaa tätä veteen mittalusikallisen, jo alkaa kroppa futaamaan.

4) Four Sigma Foodsin (FSF) XOCO Red (10 annospussia) ja XOCO Blue (10 annospussia).

XOCO Red sisältää tuplauutettua pakurikääpää, kaakaota, guaranaa ja cayannea. Heti testasin punaista töissä, kahvin korvikkeeksi. Cayanne todellakin maistui antaen chilin tuntua. Kaakao antoi vahvan suklaisen maun. Red buustaa, kun tuntuu tarvitsevan potkua persuuksilleen.

XOCO Blue sisältää kaakaojauhetta, kookospalmusokeria, tupla-uutettua lakkakääpää (reishi), atragalus, rusunmarja, kaneli, kardemumma, merisuola, stevia. Blue on rauhoittamaan, stressin poistoon, rentoutumiseen. Kannattaa ottaa illalla. Vielä en ole kokeillut tätä. Kokemusta on FSF Instant Reishistä. 

Molempia voi käyttää kuumaan noin 1-2 dl veteen sekoitettuna.

5) Speick Men Hair + Body Shower Gel (200 ml)

Miksi ? No tämähän ei minulle ole. Miehelleni. Hän kun tykkää näistä 2 in 1-tuotteista. Ei tarvitse montaa puteloa avata ja käyttää suihkussa käydessä. Tavallisimmat (lue: ne halvimmat merkit) tuppaavat kuivattamaan todella  voimakkaasti ihoa. Tätä nimenomaista sarjaa en ole aiemmin tilannut, muita luonnonkosmetiikkamerkkejä olen. Luonnonkosmetiikkamerkit olen myös huomannut olevan vähemmän kuivattavia. Joten jotta armaani mun ei ihan korppuunnu, hommaan hänelle kosteuttavampia tuotteita.

6) English Tea Shop Granaattiomena ja Mustaherukka Tee (30 g, 20 pussia)

Teetä tykkään juoda. Perus vihreä tee on suosikkini.

Miksi ? Täytyyhän sitä kokeilla erilaisia lajikkeita ja makuja.


Tuttu tuote. Viimeinen vaan ei vähäisin paketin tuotteista.

Born to Bio Men Shower Gel (300 ml). Luonnonkosmetiikaksi luokiteltu sarja. Erilaisia puteloita on ja aiemmin käytössä ollut mm. Aloe Vera, Vihreä Tee, pari muutakin, vaan en nyt muista, mitä. Kosteuttavampia voisi olla, mutta huomattavasti parempia ovat, kuin rexonat ja axenit.

Näillä taas pärjää hetken aikaa.

Kommentit