Helppo puolukkapuuro

Mikäli arkiaamuna teen puuron, teen sen useinmiten - lähes aina :-) - tattarihiutaleista. Hiutaleita, vettä, ripaus suolaa. Sekoitetaan. Muutaman minuutin kypsytys. Valmis.

En tiedä,  pitäisikö tattaria enemmänkin keitellä kypsyttää, mutta mulle on kelvannut tämä tyylini mun. Mikäli joku osaa kertoa, tarvitseeko tattarihiutaleita enemmän kypsytystä viiden minuutin sijaan, ota tiedon mielelläni vastaan.

Kaadan valmiin puuron lautaselle, lisään mahdollisesti itsetehtyä omenasosetta tahi voita, sekoitus ja syömään.

Aamupuuroainekset.

Kun haluan oikean vitamiinipommin  tai tuntea, että todellakin syön erittäin terveellisen aamupuuron tai kun muistan, lisään esim. puolukoita valmiin puuron joukkoon. Sekoitus, valmis. Lisäksi voin toki laittaa luomuvaniljasokeria joukkoon. Onhan sentään puolukka kyseessä. Tällä kertaa.

Puolukat puurossa.

Näin ainakin marjoja ei tule keiteltyä liikaa, jotta niiden ravintoaineet häviäisi. Ja onpahan jotain suutuntumaa, kun pureskelee marjoja rikki. Ja makua on taatusti.

Tietysti puolukat, tai mitkä marjat tahansa, voi laittaa keoksi puuron päälle ja lusikoida siitä suuhun. Miten vain: terveellistä, ravitsevaa, maittavaa. Nam !

KommentitFollow

Yhteistyössä Mass.fi

Yhteistyössä Bonusway


Hanki lisää myyntiä tulospohjaisesti TradeTrackerin avulla !