Karheat kantapäät

Eikö olekin romantiikka kaukana. Juuri kun meinaat nukahtaa, ihanan siipan karheat kantapäät viiltävät omaa siloisen suloisen pehmeää pohjelihasta. Se karheuden tunne saa kehräämisen muuttumaan murinaksi. Pahimmassa tapauksessa kääntämään kylkeä ja antamaan selkänsä puhua siipan suuntaan.

Ja asiahan on tietysti sama molempiin suuntiin.

Käytössäni on yksi mielestäni maailman paras jalkavoide. Luonnonkosmetiikkasarjaksi mainitun sveitsiläisen Colosé-kosmetiikkasarjan jalkavoide Crème mollifiante pour les pieds (150 ml, ovh. 21,50 €).


Colosén jalkavoide.


"Pehmentävä, suojaava ja elvyttävä voide jaloille. Sisältää mm. Arnica Montanaa, joka estää ihon pintavaurioiden syntymistä, elvyttää pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa tehden jaloista miellyttävän kevyen tuntuiset. Kamferi on antiseptinen ja virkistävä, karbamidi tehokas kovettumien pehmittäjä. Voiteessa myös allantoiinia ja E- sekä C-vitamiinia." Suora lainaus.

Voide rauhoittaa levottomia jalkoja, viilentää kuumoittavia jalkoja (hellepäivinä erinomainen), virkistää turvonneita jalkoja, kosteuttaa karheampiakin kantapäitä ilman raspejakin. Voidetta levitetään pohkeita myöten. Ja pisteenä iin päällä, voide imeytyy nopeasti, eikä jää ihon pinnalle lillumaan. Aika pian voiteen levittämisen jälkeen voi kävellä paljain jaloin ilman, että liukastelee kuin liukkaalla jäällä.

Armaani mun on oppinut käyttämään jalkavoidetta. Laitan jalkavoiteen pöydälle ja ilmoitan, että laita jalkavoidetta. Omaan tahtiinsa hän sitten ottaa jalkavoiteen, puristaa voidetta kämmenelleen ja levittää jalkoihinsa. Paras hetki tähän on illalla, kun hän katsoo televisiota soffalla suihkun raikkaana.

Ohessa todistusaineistoa, kun mieheni mun käyttää jalkavoidetta.

Jalkavoiteen levittäminen. Oikea jalka.

Myös jalkapöydän päälle. Vasen jalka.

Kommentit