Uusi Vuosi puhtaana

Hyvää Uutta Vuotta 2015 !


Uusi vuosi alkoi treeneillä. Treenien päälle saunan lämpö rentouttaa niin kehoa kuin mieltä.

Kasvokuorinnan teen aina saunan jälkeen. No matter what. Voin tehdä kuorinnan myös ilman saunaa, mutta mikäli käyn saunassa, teen kuorinnan saunan jälkeen, en ennen. Mikäli en käy saunassa, teen kuorinnan iltapuhdistuksen päälle.

Saunominen saa aineenvaihdunnan ja sitä myöten liat ja kuonat mukavasti liikkeelle. Aineenvaihdunta on liikkeellä tuplasti, kun on ensin treenannut itsensä hikeen, ja saunassa käynti lisää sitä.

Muutenkin pyrin kuorimaan kasvojeni ihon kerran viikossa. Huomaan selvästi, milloin ihoni suorastaan huutaa kuorintaa. Vaikka tekisin iltapuhdistuksen kahteen kertaan, tuntuu, että iho jää likaiseksi. Kasvot ovat harmaat, elottomat, juonteet syvät. Kuorinnan paikka. Jos kuorinta jäänyt väliin joltakin viikolta ja iho on aivan toivottoman näköinen, teen kuorinnan jopa kolmena iltana peräkkäin. 

Kuorintarutiinini: Pesen kasvot kahdesti Colosén puhdistusemulsiolla, kuvassa 1 vasemmalla. Puhdistusvoidetta riittää noin euron lantin kokoinen määrä.

Kuva 1. Puhdistusemulsio, alkoholiton kasvovesi, Ruusu-kasvovesi.

Puhdistuksen jälkeen levitän kunnon kerroksen Colosén savinaamiota. Väri on aivan hennon vaalean vihreä.

Kuva 2. Savinaamio.

Annan naamion vaikuttaa hyvän aikaa. Tuntikin saattaa vierähtää, kun katson mieliohjelmaa tv:stä tai luen hyvää kirjaa. Savinaamiossa on paljon kosteuttavia ainesosia, joten se ei kuivata. Syväpuhdistaa vaan. Ja tuote sopii erinomaisesti punakkaalle ja couperosa-iholle. Vaikutusajan jälkeen pesen naamion pois huuhdellen haalealla vedellä pyörittäen sormilla ainetta kasvoilla.

Kuva 3. Vaaleanvihreää savinaamiota.

Kun naamio on poistettu, painelen vanulapulla kevyesti kasvovettä kasvoille. Tällä hetkellä käytän kuvan 1 sinistä alkoholitonta kasvovettä. Nyt sitä on vähän enää jäljellä. Vaihtelen kasvovesiä. Kun sininen kasvovesi loppuu, kuvassa 1 keskellä, käytän vaaleanpunaista Ruusu-kasvovettä, kuvassa 1 oikealla.

Kunnon kosteutukseen Colosén ihonhoitoöljyä. Öljy imeytyy hyvin, ei jää lillumaan ihon pinnalle. Tämä öljy on myös koko vartalolle sopiva tuote. Iho jää ihanan samettisen tuntuiseksi.

Kuva 4. Ihonhoitoöljy.

Kasvokuorinta valmis.

Jo kahdeksan vuoden ajan olen käyttänyt sveitsiläisen luonnonkosmetiikkasarjan Colosén tuotteita. Enpä näytä pääsevän irti. Kokeilen välillä muiden merkkien putsareita, naamioita ja kosteutusaineita, mutta palaan aina käyttämään Colosén tuotteita. Hyväksi havaittuja ja toimivia tuotteita minun iholleni. Mutta miksipä sitä pitäisi vaihtaa, kun tuntuu toimivan. Sarjasta lisää infoa Colosén nettisivuilta.

Kommentit