lauantai 24. tammikuuta 2015

Viikon jumppa-askareet

Viikon arkipäivien jumpat tapahtuvat aina työpäivän päätteeksi, heti kun töistä ehtii, kello neljän jälkeen.

Yleensä pääsen olemaan yksin salilla ennen ketään muuta, niin jumppaajia, kuin muita salin käyttäjiä. Silloin hyödynnän aikaa ja tilaa.

Vaatteiden vaihdon jälkeen tankkaan itseni banaanilla ja vedellä. Samalla tallailen pitkin salia tunnustellen, miltä keho sinä päivänä tuntuu.

Kun banaaninkuori viety roskiin, alan lämmittelemään. Olenpa sitten varsinaisen tunnin alkaessa vetokunnossa.

Ohessa kuvakollaasia "lämmittelystäni" torstaina.


Juuh. Varsinaista lämmittelyä. Ja erittäin tyylikkäänä. Mutta rento vaatetus, hyvät jalkineet ja varsinkin hyvä fiilis ja meininki merkitsevät enemmän.

Torstain miehet olivat aivan huikeita uuden ohjelman kanssa. Tämän vuoden toinen kerta ja nyt meni uudet liikkkeet huomattavasti paremmin, kuin viikko sitten. Ja nämä miehet ovat +55-vuotiaita. Moni nuorempi mies jää kyllä jalkoihin. Ryhmäni sopii kuitenkin aloittelijallekin. Tänä torstaina vain sattui olemaan mukana ne kovakuntoisimmat.

Perjantaina naiset jumppasivat hillittömän rennosti ja vapautuneesti. Naisten ryhmässä oli puolet uusia ja toinen puoli oli jo syksyllä mukana menossa. Näissä "vanhoissa" huomasin kehitystä verrattuna syksyyn. Naisten ryhmän keski-ikä on ainakin +50. Tässä ryhmässä ei olla tiukkapipoisia, hymy kuuluu naamalle ja nauru saa kaikua.

Kyllä on ilo vetää tällaisia ryhmiä. Ja kun näkee ihmisten kehittymisen, saa siitä mahtavat kiksit !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...