Kolotukset kuriin

Lihashuoltooni venyttelyn ohella kuuluu erinäiset voiteet.

Vuosi sitten Thaimaan matkalla kävimme thai-hieronnassa muutaman kerran. Täytyy sanoa, että itselleni thai-hierontamuoto sopii erinomaisesti. Melkein paremmin, kuin tavallinen hieroja Suomessa. Hierojamme käyttivät vihreää mönjää, joka tuoksui eykalyptukselta ja/tai muulta raikkaalta aineelta. Se myös tuntui iholla kirpeän jänskältä.

Kysyin aineesta hierojatytöiltä ja he näyttivät purkkia. Innostuttiin siitä kyselemään lisää. Salva auttaa ihan kaikkeen ! Hyönteisten pistoihin, mustelmiin, lihasten rentoutumiseen, siis ihan kaikkeen. Tytöt kertoivat, että mikäli aiotaan ostaa sitä, on purkissa oltava miehen pää. Ei muita tuotteita. Mentiin kylille, löydettiin sanottu purkki ja ostettiin se.

Vihreä mönjä.

Tiikerisalva miehen pään kuvalla.

Mahdollisesta incistä en tiedä.

Matkan jälkeen tuotetta on käytetty puoleen väliin purkkia. Riittoisaa ainetta.

Itselläni eritoten hartiaseutu, niska, yläselkä ylipäätänsä, on useinmiten aivan juntturassa. Venyttelykään ei aina auta. Venyttelyn lisäksi käytänkin vihreää tököttiä. Aika hyvin poistaa jäykkyyden ja jopa kivun. Aina ei tarvitse ottaa särkylääkkeitä kipujen hoitoon. Auttaa myös lihasten palautumisessa ja rentoutumisessa treenien jälkeen.

Ennen tätä tuotetta käytin Perskindolia. Tämä oli myös hyvä. Sopi meidän käyttöön. Kylmä-kuuma-efektiä.

Kuva tuotteesta Perskindol Active Gel kipugeeli, 100 ml
Kuva: -www.hyvinvoinnintavaratalo.fi-

Relaxant-tuotetta olen kiinnostunut kokeilemaan.


Relaxant Lihastenrentouttaja 400ml
Kuva: http://www.detria.fi/tuotteet/relaxant
Relaxantin käyttökohteita on todella monia: niska- ja hartiaseutu, muut lihaskivut eri puolilla kehoa, jopa kasvukivut ja penikkatauti. Laukaisee lihaskramppeja, palauttaa rasittuneita lihaksia, vähentää suonenvetoja. Tuotetta voi käyttää myös hieronnan yhteydessä. Monipuolinen tuote, ja onpa seuraavana hankintalistallani.

Kommentit

  1. Aivan paras tuo vihreä voide Thaimaasta. Oon yrittänyt itse saada jostakin taas sitä samaa. Itselläni purkki tyhjä ja en taida löydä sitä enää mistään ku vaan thaimaasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan ! Nimenomaan, parasta :-D Sopii myös tukkoisen nenän avaamiseen, eli Vicksin tapaan laittaa sieraimien alle, jo alkaa henki kulkemaan. Eli ei muuta kuin Thaimaan reissua varaamaan :-)

      Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !