Kampaamo-ostoja

Clips-kampaamossa on jatkuva 3+1 - tarjous, jota käytän säännöllisesti. Oman vakiokampaajani kaupasta lisäksi ostan myös hiustuotteeni. Tarjous tarkoittaa, että kun ostaa 3 tuotetta, neljännen, halvimman, saa veloituksetta. Lisäksi siellä on muitakin tarjouksia, jotka huomioidaan jatkuvassa tarjouksessakin.

Viikko sitten ostin Clipsistä alla olevan kuvan neljä tuotetta.

Neljä hiustuotetta.

Tarkoitus oli ostaa pitäviä muotoilutuotteita kiharaiselle, kuivalle hiuslaadulle. Mullahan on luonnonkihara, pörröinen, kuiva hiuslaatu, jonka pitoon tarvitaan tuhteja tuotteita.

Tuotteet vasemmalta oikealle lukien:

- Goldwell, Style Sign, voimakkuus 4, hiuslakka (300 ml), 10,90 € (ovh. 17,90)
- Cutrin, Chooz Fixing Spray, super strong (200 ml), 14,90 €
- KMS, Curl Up-kiharavoide (200 ml) 14,90 €
- Matrix, Design Pulse, Zoom Force, Steong Fix Spray (200 ml) mulle 0 € (ovh. 9,90€).

Kaksi ekaa on tuttuja tuotteita, kaksi alempaa uusia tuttavuuksia.

Goldwellin hiuslakka on ihanan ilmava. Silti se antaa tuuheutta ja pitoa. Voi suihkutella kerroksittain hiuksiin. Hyväksi havaittu tuote.

Cutrinin muotoilusuihke on tuttu ja siitä olen kertonut aiemminkin. Tuttu ja turvallinen tuote.

KMS on merkki,jota olen monesti miettinyt, että tarttee kokeilla. Nyt kokeilen tätä kiharavoidetta. Kiharavoiteen pitäisi virkistää ja korostaa kiharoita, lisätä kimmoisutta ja antaa kiiltoa. Sisältää lämpösuojan. Voidetta levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, muotoillaan softerilla tai annetaan kuivua vapaasti. Pitäisi soveltua permanentattuihin tai luonnonkihara hiuksiin.

- Vielä en ole malttanut tätä käyttää. Tai lähinnä pesen kuontaloni iltaisin, enkä viitsi laittaa yötä vasten mitään pitoaineita. Vasta aamuisin laitan tukkani mun kuosiin pesun jäljiltä.

Toinen muotoilusuihke on Matrixin tuote. Mielenkiintoista vertailla Cutrinin ja tämän välillä. Tätä voi suihkuttaa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Voi käyttää yksityiskohtien muotoiluun tai koko kampauksen pitoa varten. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta. On ehkä hitusen pehmeämpi suihketulos, kuin Cutrinin suihkeessa.

Siis minähän olen hervoton hiustuotefriikki. Taas se todettiin. Mikäli en vaatteisiin laita euroja per vuosi, niin ne rovot taitavat mennä hiustuotteisiin.

Ja kuten kampaamokassin kyljessä lukee, näinhän se on,

Together. A Passion for Hair.


Kommentit