Ostovimma jatkuu

Kun pääsin ostelun makuun, jatketaan sitä sitten. Nälkä kasvaa syödessä, niin tässäkin asiassa. Ainakin omalta osaltani voin näin sanoa.

Reilu viikko sitten ostin hiustuotteita. Siitä viikon päästä tein nettiostoja Hyvinvoinnin Tavaratalosta. Muutaman päivän päästä tilauksesta hain paketin Smartpostista.

Ostoni tällä kertaa alla olevan kuvan mukaan.

Nettiostoni

Supermoodin paketin kyljessä Eyes Wide Open Serum (15 ml), 49 €, lupaa herättää ja virkistää tehokkaasti. Lontoon murteella kirjoitettuna tightening and refreshing eli pitäisi myös kiinteyttää. Seerumi sisältää pakurikääpää, joka sisältää antioksidantteja ison liudan. Pakurikääpää vuorostaan on käytetty aikojen saatossa ihon heleyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen. Suomalainen tuote, joten ei huono juttu.

* Paljon luvattu, joten suuret odotukset. Katsotaan, miten silmäpussieni käy.

* Olin niin paljon kuullut ja lukenut Supermood-sarjasta, joten oli pakko sortua sen sarjan ostoon. Kokeiluun ostin silmänympärysseerumin. Miksi juuri se, miksei muuta ? No siksi, kun en omaa tällä hetkellä silmänympärysvoidetta tai seerumia. Ja silmäpussit on luonnostaan isohkot, jota ei auta huonostinukkuminen. Tai vajaa unen saanti. Käytän toki kiinteyttävää tyrnivoidetta, joka sopii kasvoille ja silmänympärykseen, mutta nimenomaan, vain ja ainoastaan, silmänympärykselle tarkoitettua tuotetta en omaa. Paitsi nyt.

FLOW-kosmetiikasta olen myös lukenut. Ja kokeilla olen mielinyt monesti. Nyt ostin Kehäkukka-yrttihuuhtelun (150 ml) 12 €, joka lupaa antaa kiiltoa ja eloa hiuksiin luonnollisesti. Pitäisi käyttää shampoopalalla pesun jälkeen, mutta eihän mulla paloja ole. Korvaa kuitenkin hoitoaineen. Sopii kaikille hiustyypeille, mutta hoitaa ja tervehdyttää erityisesti kuivia, karheita, rasittuneita hiuksia sekä kuivaa, herkkää ja ärtynyttä hiuspohjaa. Kuin mulle tehty. Huuhteen voi huuhdella pois tai jättää hiuksiin.

* FLOW-sarja on myös suomalainen sarja. Plussaa siitä.

Haluan olla ekologinen, joten ostin Ole Hyvä-saniteettipesuaineen (500 ml) 4,00 €. Sarja on uusi tuttavuus.

Born to Bio Men-suihkugeelit (300 ml) oli nyt älyhalvalla, 3 €/putelo. Näitä olen aiemminkin hankkinut. Lähinnä miehelleni. Hätäpäissäni itsekin käytän näitä.

Foodinin MCT-öljy (500 ml) 10,00 €, on tuttu, hyväksi havaittu tuote. Kaupasta ostettuna maksaa ainakin 14,90. Säästö se on se pienikin säästö.

Gluteeniton kaurahiutale pisti silmääni, joten oli sekin ostettava. Urtekramin luomu, gluteeniton kaurahiutalepussi (600 g), 3,50 €, tuonee vaihtelua tattaripuurolle. Ja onhan mulla suuri ikävä kaurapuuroa !

Masajon intiaanisokeri (800 g) oli pakko ostaa tällä kertaa netistä, sillä hinta oli hiukan halvempi (6,00 €) kaupan hintaan (ainakin 7,95 €) verrattuna. Tässäkin säästö se on se pienikin säästö.

Veloituksetta kaupan päälle tuli sitten puhdas+ capsin melatoniini 1 mg (60 vegekapselia). Ilmeisesti siksi, kun ilmeisesti parasta ennen käyttöä on 2.4.2015. Melatoniinia en ole koskaan käyttänyt. Sen luvataan auttavan lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. Voisi olla hyvä hektisimmällä ajanjaksolla, mutta nyt olen nukkunut aika hyvin. Taitaa parasta ennen aika mennä umpeen, ennen kuin tästä purkista viitsii ottaa.

Kommentit