Yoogaia-nettipalvelua testissä

*Yhteistyössä Yoogaia ja Buzzador*


Kuva fi.Yoogaia.com

Testasin hiukan jo Yoogaia-nettipalvelua, josta mainitsinkin Minä buzzadorina-postauksessa.

Kokeilin tiistaina 15 minuutin taukojooga-tallennetta, ohjaajana Katja. Ajattelin vain katsoa, että minkälaisia tallenteita heillä on, joten siksi valitsin vain vartin pituisen ohjelman. Kello huiteli jotain iltayhdeksää, joten olin jo yöpaidassa ja aamutakissa. Kummasti kuitenkin innostuin tekemään mukana, joten aamutakki oli hiukan tiellä, mutta enpä innoissani tajunnut sitä pois laittaa.

Pari vuotta sitten kävin elämäni ensimmäisellä joogatunnilla. Astanga-joogailin silloisen kevään. Yoogaian taukojoogan liikkeet oli siksi aika tuttuja. Samalla tavalla kuikuilin ohjaajan tekemisiä, kuin että olisin ihan fyysisesti ollut paikalla samassa huoneessa ohjaajan kanssa. Kun liikkeet ja ohjaajan tapa tulevat tutuksi, tämä on yhtä helppoa ja vaivatonta joogaamista, kuin olisi paikan päällä samassa huoneessa ohjaajan kanssa.

Keskiviikkoiltana kokeilin Markon pilates-tallennetta. Mielenkiintoista. Pilatesta en ole koskaan aiemmin edes kokeillut. Loppuun saakka en ehtinyt tuntia käydä läpi, mutta aion "jumpata" sen uudelleen. Vaikka tuntuikin, että suurin osa ajasta olisi mennyt ohjaajan kuikuiluun, että mitäs se nyt tekee, sain tunnista silti irti jotain. Ja kuten Marko-ohjaaja tunnin alkuun kertoikin, voi mennä 4-5 kertaa, ennen kuin pääsee kunnolla sisään tähän lajiin. Mielestäni laji, kuin laji, pari kertaa menee, että pääsee vauhtiin. Joten heti ekalla kerralla ei kannata vielä heittää pyyhettä kehiin.

Olen varannut pari livetuntia, innolla odotan niitä. Lisäksi sunnuntain aamupäivän jooga houkuttelee. Näistä kerron lisää lähipäivinä, stay tuned !

Kokeile sinäkin 14 päivän ajan ilmaiseksi kampanjakoodilla YOOGAIATRIAL2015. Koodi on voimassa 1.4.2015 saakka. Rekisteröidy täällä. Kerro omat kokemuksesi kommenttiboksissani tai lähetä Yhteystiedot-sivun kautta viestiä. Mahtavaa päästä vertailemaan kokemuksia.


***
Yoogaia on nettipalveluja tarjoava yritys, jonka valikoimassa on jooga-, pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunteja. Yoogaian mukana voi jumppailla 1) livenä tai 2) tallenteena.

1) Yoogaia livenä
- varaa tuntiohjelmasta itsellesi sopiva aika ja laji
- Chrome-selain päälle, kamera päälle
- näin ohjaaja näkee livenä tekemisesi ja pystyy ohjaamaan henkilökohtaisesti tekemisiäsi
- muut osallistujat eivät sinua näe
- mikäli ei ole kamera päällä sinun puoleltasi, kuulet ja näet silti ohjaajan. Ohjaaja vain ei näe sinua.
- ohjaaja ei kuule sinua.

2) Yoogaia tallenteena
- voit katsoa tunteja jälkikäteen tallenteena itsellesi sopivana ajankohtana
- ohjaaja ei luonnollisesti pysty ohjaamaan sinua henkilökohtaisesti, koska tämähän on tallenne !
- ohjaaja ei näe, eikä kuule sinua, tämähän on tallenne !
- muut tallenteen katsojat eivät tiedä sinusta mitään.

Lisäinfoa löydät Yoogaian sivuilta.

Kommentit