Hiusten hyväksi Priorin Extra

Kävin kampaajalla. Leikkautin noin viisi senttiä pois pituudesta. Nyt tiedän, että tämä pituus on se pituus, jonka lyhyempää en halua. Hyvä pituus tämä on, mutta taidan viihtyä vielä paremmin hiukan pidemmässä pituudessa. Ehkä pituus, jossa olin Hiusten pituudesta-postauksessa, on se hyvä pituus. Mutta aion nauttia tästä pituudesta ja kesän aikan hiukset kasvavat hyvin.

Ainakin toivon niin. Kyllä tähän saakka hiukseni on kasvaneet.

Viime käynnilläni kampaajani ihmetteli, että vasemman korvan puolella päätä hiuksissani on jokin kolo. Silloin en siihen reagoinut juurikaan, mutta jäipä se vaivaamaan mieltäni. Eräänä kertana sitten tutkailin tilannetta. Selvä kolohan siellä on. Selvästi päänahassa on siinä kohtaa harventunutta hiusta. 

Että järkytyin !

Olenko tulossa kaljuksi ? Millaiset geenit mulla oikein on ?

Huomasin samaa harventumista hieman taaempanakin. Apua !

Nyt sitten käydessäni kampaajallani, kerroin tästä huomiostani. Hän totesikin, jälleen kerran, että päänahassani on pieniä, punaisia näppyjä ja kuivia kohtia. Että kutiseeko niitä. Mitenkään en ole huomannut päänahan kutisevan tavallista enempää. 

Totesin sitten, että mahtaako vaikutusta olla siinä, että stressiä on ollut,  olin leikkauksessa ja vaihdevuodetkin ehkä jo päällä. Kampaajani sanoi, että ne vaikuttavat kyllä.

Sitten hän kertoi Priorinista. Hän oli kuullut muutamilta asiakkailtaan hyviä kokemuksia siitä. Että oikeasti tuote auttaa ja toimii. Kallista ainetta, mutta hintansa väärttiä.

Noh. Mullehan hiukset on todella tärkeät, kuten niin monelle muullekin naiselle, joten ajattelin, että pahempaankin raha on mennyt. Olen valmis kokeilemaan.

Niinpä marssin seuraavana päivänä apteekkiin ja ostin 3 kuukauden paketin Priorin Extraa. Hinta hulppeat 91 euroa. Taatusti jostain toisesta apteekista saa hiukan halvemmalla. Tässä nuhassa en jaksa alkaa ravaamaan apteekkeja läpi ja haluan todellakin aloittaa kuurin heti.Priorin Extra-kapseleiden vaikuttavat aineet ovat mm. vehnänalkioöljy, hirssiuute, vitamiini B5 ja B7 (eli biotiini). Kapseleita otetaan 2 kpl/päivä ja vähintään 3 kuukauden ajan. Voi myös käyttää 6 kuukautta. Lisäksi tietysti kapseleissa on pari E-koodia sekä sisältävät glueenia ja soijaa. *huoh*

Hiuksia pitäisi alkaa kasvaa enemmän, niiden pitäisi tuuheta ja paksuuntua, alkavan kiiltää ja näyttävän muutenkin hyväkuntoisilta. Luulisin, että kesän jälkeen tiedän, mitä nämä kapselit saavat aikaan.

Kommentit