Taas ostin hiustuotteita

Hiustuotteita tulee käytettyä ja niitä kuluukin. Paljon.

Tokmanni mainosti viikko sitten tarjoustuotteiksi pari tuotetta, joita olin kiinnostunut ostamaan. Joten ei muuta kuin kauppaan ja ostoksille.

Tigin Bed Head-sarjan Recovery-shampoo (750 ml) oli kampanjahintaan 14,00 euroa. Uusi tuotetuttavuus mulle. Shampoon kerrotaan syväkosteuttavan kuivia hiuksia. Eli just mun hiuksille sopisi.


Itse shampooaine on vaaleanvihreää ja tuoksuu ihanan karkkimaiselta. Mielestäni tuoksu ei silti ole liian äitelä, makea tai teennäinen. Sinänsä tuoksulla ei ole mielestäni väliä, mutta onhan se mukavaa, kun tuoksukin on houkutteleva. Lisäksi shampoo todellakin kosteuttaa. Ei ainakaan kuivata entisestään. Toki käytän hoitoainettakin, mutta kyllähän sen huomaa, mikä shampoo saa hiukset takkuisiksi ja pesun jälkeen todellakin tarvitsee hoitoainetta. Tämän shampoon kanssa voisin välillä olla ilman hoitoainetta. Kunhan sitten käytän edes hiuksiin jätettävää öljyä tai muuta kosteuttavaa tuotetta.

Lisäksi Tokmanni mainosti tuttua tuotetta 9,90 euron hintaan, joten olihan sekin otettava matkaan mukaan. Kyseessä Osis+ hiuslakka volyymiltään 3.



Pari viikkoa sitten kokeilin äitini luona hiuslakkaa, jossa oli kiiltoa, Wellan Wellaflexin Brilliant Colour-hiuslakkaa (250 ml). Tämän sarjan punaista ja sinistä lakkaa olen käyttänyt joskus, mutta en tätä, onko tämä sitten kullanvärinen purkki. Eli jossa logossa on punaista, sinistä tai kullanväriä. Tämä lakka antaa myös pitoa, ei pelkästään kiiltoa. Tähän lakkaan ihastuin sen antaman kiillon vuoksi.

          

Näillä tuotteilla pärjään taas ensi kertaan saakka.



Kommentit