Viime perjantain jatkot - mm. miten kirjekuoren kävi

Viime perjantaina asiat meni juuri niin, kuin vain mun elämässä voi välillä mennä. Ei nyt niin pahaa, mutta kun tarpeeksi asioita on päällä yhtä aikaa, tuntuu maalima, jos ei nyt ihan kaatuvan, niin potkivan.

Nuhaa on yhä, yskääkin pukkaa yhä, ääni maassa. Sitkeää laatua tällä kertaa, tämä tautini mun. Mieleeni tuli myös, että nythän siitepölykausi on parhaimmillaan. Tunnetusti oireilen koko kesän; nenäeritteet valuu, hengenahdistus aikamoinen, silmänesteet vuotaa. Ettei nuhan pitkittyminen vain johtuisi allergiaoireista. 

Hengenahdistus on sen verran kova, että päätin ostaa jotain allergialääkettä. Päädyin ostamaan ennestään hyväksi havaittua Telfastia. Koska se ei väsytä.

Nähtäväksi jää, auttaako. Mikäänhän ei heti vaikuta, mihinkään suuntaan.

Mutta entäpä sitten kirjekuoren kohtalo ?

Kaiken kerroin viime perjantain postauksessa, joten sieltä saa luettua taustaa tähän jatkojuttuun.

Kulunut työviikko sujui paremmissa merkeissä kaiken kaikkiaan verrattuna viime viikkoiseen. Näin niinkuin summasummarumineen. Peräänajosta johtuen niskaa särki koko viime viikonlopun ja alkuviikosta parin päivän ajan hetkittäin. Nuhaa on yhä, yskääkin riittävästi. Kurkkukipu on poissa, jes ! Päätin ottaa härkää sarvista ja kysyin kirjekuoressa mahdollisesti olevasta vastaanottajasta. Kävi ilmi, että kuoressa oli vastaanottaja osoitteineen ja kuori oli määrä pudottaa valtion keltaiseen postilaatikkoon Kustin polkemaksi perille. Voinette arvata huojennukseni.

Joten ei myöskään ihme, ettei postin lajittelukeskuksesta soitettu. Ei ollut löytynyt mitään epämääräisesti osoitettua kirjekuorta.

Treenaamaan mulla ei yhä ole mitään asiaa. Kävelylle aina voin mennä. Etenkin, kun otan Telfastia.

Joten, loppu hyvin, kaikki hyvin. For now. Mukavaa lauantain jatkoa !Kommentit