Aamiaiseksi kevyttä täyttävää


Ennenkin olen näyttänyt kuvin, mitä oikein syön aamiaisekseni. Kuten täällä ja täällä.

Tämän viikon tiistaiaamuna aamiaiseni oli tämän näköinen:Munakasta, jossa oli tomaattia, sipulia sekä pinaattia ripauksella suolaa ja pippuria. Kylkeen kiwi ja avokadon puolikas. Sekä tietty kahvia.

Oheinen kahvimuki ei ole kauneimmasta päästä, mutta erinomaisen ihanan kokoinen ja kätevän oloinen ! Mieheni saanut sen joskus yhteistyökumppaneilta. Yleensä inhoan kaiken maaliman mainoskuppeja ja -mukeja, mutta tämä on saanut sydämestäni palan juuri kokonsa ja muotonsa vuoksi. 

Jostain syystä kesäaikaan aamiaiseni menee entistä enemmän tälle linjalle. Eli proteiinia ja paljon hetelmiä ja kasviksia, jotain kevyttä ja vieläkin terveellisempää.

Koska aamiaiseni työpäivinä ajoittuu kello 6.15 pintaan, jaksaa tällä annoksella oikein hyvin jopa klo 11 lounaaseen saakka. Mutta jotta ei nälkä yllätä kertalaagista aivan täysillä, kannattaa jotain välipalaa ottaa ennen lounasta. Ei kerkiä nälkä tulemaan, mikä ei edes ole tarkoitus, vaan jaksaa tappavan tasaisesti puurtaa. Oli sitten töissä tai lomalla.


Kommentit