Päivitys: Harkkarutiinit ja ravintolisät


Ennen helmikuun operaatiota pidin kahden viikon tauon kaikista ravintolisistä. Ihan suosituksestakin, kun ei tiedä, miten nukutusaineet sun muut "lääkkeet" vaikuttavat minkäkin ravintolisän kanssa. Operaation jälkeen kuukauteen en käyttänyt ainuttakaan ylimääräistä ravintolisää. Toisen kuukauden aikana oli jo lupa joillekin ravintolisille, kuten proteiinijauheelle.

Treenaamaan pääsin maaliskuun lopulla kokeilumielellä, että miltä tuntuu. Silloin ei todellakaan menty lujaa missään suhteessa, vaan tunnustellen. Ei tullut myöskään käytettyä muuta ravintolisää, kuin palautusjauhetta.

Huhtikuu menikin sitten ensin miehen sairastellessa, sitten minun sairastellessa. Omaa sairasteluani pitkitti siitepöly. Kunnolla treenit alkoi toukokuussa. Ja ravintolisät tulivat kehiin.

Nyt harkkarutiinit menevät kaavan mukaan:

  • hyvä aamiainen kotona
  • salilla mahdollisesti lämmittelyn aikana banaani. Tai sitten kesken treeniä haukkaan hotkaisen banskun.
  • urheilujuomaa treenin aikana
  • treenin jälkeen palautusjuomaa
  • kotona tunnin päästä hiilaripitoinen ateria. On se sitten smoothien muodossa (palauttava smoothie I) tai jotain muuta tai sekä että.
  • illalla ennen nukkumaan menoa magnesiumia.
Ei siis paljoakaan muutosta edelliseen. Urheilujuomamerkki muuttunut. Urheilujuoma ainoa buustaaja. Opti-MSM jäänyt "unholaan".

Nyt treenijuomana käytän Fastin Maltodextrin MALTO6 natural (900 g) pussia. Tämä tuntuu aika hyvältä ja toimivalta tuotteelta. Mitään muuta en käytä. Kuten Cordy Cepsiä tai tauriinia tai muuta. Jaa, paitsi Telfastia siitepölyn takia, vaikka sekin "kuuri" jo loppui. Hyvin on jaksanut painaa kaksi tuntia putkeen tällä aineella.

FASTin MALTO6-urheilujuoma.


Syksyä varten harkitsen jälleen Cordy Cepsin tai FSF Herbs Sportsin ottamista mukaan geimeihin. Tosin kiinnostaa kokeilla Arctic Warriorsin Hunajashottia. Tiedän, että Cordy Ceps ja Herbs Sports auttavat, mutta aina valmiina kokeilemaan uutta !

Palautusjuomatuotteena on yhä sama vaniljan makuinen MASS Nutritionin hyväksi havaittu tuote.

Hyväksi havaittu palautusjuomatuote.
Illalla todellakin otan magnesiumia. Vähintään sen yhden kapselin.

Magnesium.

Opti-MSM on kokoajan takaraivolla, että tartteis sitäkin muistaa ottaa. Ehkä suurin syy sen ottamattomuuteen tällä hetkellä on se, että tykkäämäni C-vitamiinijauhepurkki meni rikkisököksi. Se putosi laukun mukana lattialle ja koska en ota riskiä, etteikö lasipaloja olisi jauheen seassa, oli pakko heittää pois koko purkki jäljelle jääneineen jauheineen. Suurimman osan siitä olin kerinnyt onneksi käyttämään. Mutta koska tuote on todellakin riittoisa, harmittaa, että meni senkin verran hukkaan. Toki sitruuna on hyvä tuote opti-MSM:n kanssa. Mutta tässä sitä ollaan, mukasyitä löytyy kyllä..Kommentit