Voihan räkä taas


Kerkesinkö viikon olemaan ilman allergialääkettä. Ilman mitään en näemmä selviä tästäkään kesästä.

Olimme perjantaina kesäteatterissa katsomassa Onnen Päiviä. Ulkoilmateatterissa luonnon keskellä. Kesken ensimmäistä näytöstä silmistä alkoi vesi vuotamaan niin paljon, etten meinannut mitään nähdä. Ja kun meillä oli todella hyvät paikat: keskikatsomosta keskeltä. Ei paremmin voisi paikka enää osua kohdalle. Sitten alkoi nenästäkin nestettä valumaan. Jos näyttelijät mitään ikinä katomosta bongaa yleisöä, varmaan ihmetteli, kun eräs keski-ikäinen tavistäti nyyhki, vaikka mikään draamateatterikappale ei ollutkaan menossa. Minkäs teet, nenäliina oltava kourassa pyyhkimässä silmiä ja nenuu.

No kyllähän siitä selvisin. Hyvä musikaalikappale hyvästä lapsuuden ajan tv-ohjelmasta Onnen Päivät.

Seuraava aamu ei sitten ollutkaan niin kiva.

Skumpalla ja muutamalla lasillisella punaviiniä ei ollut mitään tekemistä asian kanssa, ei todellakaan.Heräsin aamuun silmät aivan turvonneina. Hyvä kun sain silmiä auki. Parin tunnin kuluttua pystyin jotenkuten ehostamaan silmiäni. Ehostaessani päätin käydä apteekin kautta hakemaan jotain apua siitepölyn torjumiseksi. Jälleen kerran.

Tätä nykyä apteekeista saa hyvää palvelua. Siinä hyllyillä ollessani ja ihmetellessäni, että ottaisiko tuttua Telfastia vai jotain muuta, tuli apteekin henkilökuntalainen kysymään josko tarvitsisin apua.

Apu kelpaa aina.

Kerroin hänelle silmien turvonneisuudesta sekä että missä olimme edellisenä päivänä olleet. Kerroin myös, että aiemmin olin käyttänyt Telfastia, tuplana. Kävi ilmi, että Telfastia ei ole tarkoitus ottaa tuplana. Mutta että Kestineä voi ottaa tarvittaessa tupla-annoksen. Se myös auttaa hyvin silmäoireisiin. No sittenhän päätin ostaa Kestineä.
Jo ensimmäinen tabletti tuntui auttavan. Jopa siinä määrin, että aivan kuin silmät olisi auenneet. Eikä silmät sen enempää kuin nenäkään vuotanut.

Mitä tästä opin ? Kysyvä ei tieltä eksy. Ja kannattaa kysyä, jos ei tiedä.

Mutta olipa kiva olla tuulettumassa. Oli kiva perjantai kaikesta huolimatta.

Kommentit

  1. Kiitos vinkistä. Kestine merkattu omalle kovalevylle muistiin!

    VastaaPoista
  2. Ainakin nyt auttoi melkeinstä heti. Ihme juttu, mutta hyvä näin. Sen verran simmut oli ummessa :-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !