Aromia Elämään Instagramissa


Vaikkakin Instagram tuntuukin olevan enemmän nuorison suosima sovellus, päätti tämä tavistäti tehdä tilin sinne. Hämmästykseni olikin suurehko, kun huomasin äitimuorinikin olevan jo siellä.

Enemmän hämmästystä, suorastaan raivostuttavaa epätoivoa, aiheutti Instagram-tilin avaaminen. Täti kun ei tiennyt Instagramista muuta, kuin että siellä on kuvia.

Opetteluksihan se meni, tietty. Suurin ongelma oli ymmärtää, miksi kuvia ei saanutkaan kaiken kansan tietoisuuteen. Jotenkin toiminta oli (ja on yhä) epäloogista. Ainakin tällaiselle insinöörikoulutuksen käyneelle tavistädille. Painotus sanalla tädille = naiselle, blondille sellaiselle.

Nyt kuitenkin sain perustettua jonkinlaisen Instagram-tilin Aromia Elämään-blogille, jonne sain laitettua kaiken kansan tietoisuuteen jo/edes yhden kuvan. Käykäähän tsekkaamassa. Lisää kuvia julkaisen kyllä, jahka pääsen Instagram-sovelluksen kanssa enemmän ja kunnolla sopuun.

Oikeassa sivupalkissa on myös oma kuvatuksensa AE-Instagramiin. EDIT 7.8.2015: Aromia Elämään Instagram-kuvia pääsee klikkaamaan vasemman puoleisen sivupalkin yläosasta.


Kommentit