Ravinto- ja kosmetiikkaostoksiaOikein tarpeellisia ostoksia en saa tehtyä, muttä sitäkin enemmän sitten niitä muita ostoksia teen.

Viime viikolla samana päivänä sain kahden eri tilauksen tuotteet itselleni ja voi sitä onnen päivää !

Netin kautta Hyvinvoinnin Tavaratalosta tekemäni tilaustavarat:
Vasemmalta lukien Born to Bion suihkutuotteita, Laveran vartalovoidetta sekä 2 in 1-suihkutuote miehelle, viherjauheita (nam), Voimaruoan merilevärouhetta (uusi tuttavuus), C-vitamiinia (jes), intiaanisokeria ja kaupan päälle huulivoide.

Rainforestin viherjauheet on kovassa käytössä: joka aamu otan niistä vajaan teelusikallisen lasiin, lisään vettä ja juon. Ihanaa ruohonmakuista juomaa ! Puhdas+ C-vitamiinia otan Opti-MSM:n kanssa iltaisin. Merilevärouhetta lisään salaatin joukkoon. Sitä voi laittaa smoothieen tai käyttää mausteenakin.

Smoothien teko on nyt haastavaa tai ainakin vaikeampaa, kun teharimme hajosi. Ollaan käyty katsomassa uutta, mutta hirmuisen vaikeaa on löytää mieleistänsä. Kun kelpaisi semmoinen perustehari edullisesti kiitos.

Toinen paketti sisälsi kosmetiikkaa Colosélta:
Vasemmalta lukien miehelle kasvovoide, meille molemmille deo, kasvojen puhdistusvoide, hedelmäinen kosteusvoide, Q10-päivä- ja yövoide, ryppyjä vastaan täsmätuote sekä mielestäni maailman paras huulivoide.

Colosén Intense-deot on unisex-tuotteita, eli käyvät sekä miehille että naisille. Deot eivät tahmaa, eivät kellastuta vaaleitakaan vaatteita, ovat tehokkaita ja purnukka on iso (75 ml) ja siten riittoisa.

Kyllä huomaa, kun käyttää kunnon hoitotuotteita. Q10-tuotteita en ole vähään aikaan käyttänyt ja nyt huomaan, että syytä olisi ollut jo aikoja sitten. 

Etualalla oleva ryppyjen täsmätuote, Lifting Roll-On (15 ml), on uusi tuote, jota en ole aiemmin kokeillutkaan. Mielenkiintoista nähdä, mihin se pystyy.

Colosén huulivoide, samoin kuin kaikki Colosén huulipunat, ovat mielestäni parhaita laatuaan. Ne eivät kuivu huuliin, kuten niin moni muumerkkinen tekee. Ne eivät myöskään kasaudu huulille klimpeiksi, vaan pysyy sileänä. Niiden sisältämä jojobaöljy ja mehiläisvaha takaavat, että ne pysyvät hyvinä huulilla ja ovat miellyttävän tuntuiset. Huulivoide on samaa kaliiperia. Lisäksi huulivoide oikeasti auttaa pintaa syvemmältä. Tämän totesi myös mieheni mun.


Kommentit