Blogin postaukset


Aromia Elämään-blogihan on tämän tavistädin ensimmäinen blogi. Joitakin blogeja olen säännöllisen epäsäännöllisesti lueskellut muutaman vuoden. Itse bloggaajana olen alkanut miettimään, että jos/kun seuraan jotain blogia, mistä/miten löytäisin helposti ja vaivattomasti vanhempia sen blogin postauksia. Että mitä on kerrottu. Kun voi käydä niin, että postauksia menee ohi silmän, jollei sännöllisesti seuraakaan blogia. Mistä niinku on jäänyt paitsi ? Tai tulee mieleen jokin asia, josta oli blogin postauksessa kerrottu. Miten löytää haluttu postaus helposti ?

Varmaankin kaikista blogeista löytyy blogiarkisto ja tunnisteet. Myös haku-koneoptimointi löytyy monen sivupalkista. Mutta blogiarkiston selaaminen on jotenkin hankalaa. Ainakin Bloggerissa. Minun mielestäni.

Ja hakukoneen kautta hakusana ei vättämättä kohtaa blogin kirjoittajan ja blogin lukijan välillä. Mistä/miten siis löytää haluttu postaus mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti ?

The bottom line: miten näkisi äkkiseltään vanhoja postauksia ?
Itse kaipaan jonkinnäköistä sisällysluetteloa blogin postauksista. Olipa kyseessä oma tai toisen blogi. Haluan nähdä yleisellä tasolla pikapikaa, mistä on kirjoitettu. 

Sen vuoksi liityn mielelläni blogiyhteisöihin. Siinä olen kylläkin aika vasta-alkaja. Olen liittynyt vasta kahteen blogiyhteisöön: Blogipolku.fi ja Blogit.fi. Molemmissa sivustoissa on se etu, että näkee yleissilmäyksen kautta, mistä aiheesta ja/tai mitä on kirjoitettu. Ja näkee kuvan, jota mahdollisesti käytetty.

Tarkoitan niinku tätä:
Kuvassa kaksi eri blogiyhteisöä. Yleissilmäyksenä näkee postauksen kuvan, otsikon (antanee viitettä, mistä kirjoitetaan), tekstinpätkän. Yksinkertaista, vaivatonta ja helposti näettävää. Me like. Näihin blogilistoihin ei tarvitse lukijan rekisteröityä, mistä pidän. Rekisteröityminen lukijaksi on turhaa lukijan kiusaamaista.


*Olisi mielenkiintoista tietää, mitä kautta kukin lukee blogeja. Mistä /mitä kautta hakee blogeja, joista on kiinnostunut.*KommentitFollow

Yhteistyössä Mass.fi

Yhteistyössä Bonusway


Hanki lisää myyntiä tulospohjaisesti TradeTrackerin avulla !