maanantai 24. elokuuta 2015

Blogipostauksista, jatkoa


Pakko hieman oikaista edellistä postausta, jossa satuilin blogialustoista.

Onhan Bloggerillakin alusta, johon saa kaikki postauksensa esiin nätisti. Nimittäin dynaamiset näkymät. Itselleni se malli on kuitenkin hiukan hakusessa. Kun en tiedä, miten se oikeasti toimii. Noin niinkuin käytännössä.

Bloggerin dynaamisten näkymien ohje.


Testinä olen dynaamista näkymää kokeillut, mutta se näyttää alustassaan esikatselussa myös luonnostekstit. Mahtaako se siis näyttää ne oiekasti, kun käyttää dynaamista näkymää ?

Kuvia näkymä ei näytä, esikatselussa ainakaan, ellei valitse classicia eli perusnäkymää, joka on päällä tälläkin hetkellä. Eli näkymä olisi samankaltainen, kuin tässä nyt, perinteisessä mallissa. Vai näyttääkö se vasta julkaisuvaiheessa ne kuvatkin ?

Ja entäpä Sivut-välilehdet. Ne se näyttää jotenkin hassusti moneen kertaan. Vai onko tässäkin se, että se "toimii", kun on julkaistu näkymä ?

Eli, kauheasti kysymyksiä tuli eteen, mutta vastauksista ei tietoa. Tämä on varmaan näitä juttuja, kun pitäisi vain kokeilla. Mutta kun ei ole sellaiseen "turhanpäiväisyyteen" aikaa. Tai olen niin kärsimätön, että kun ei ole lopputuloksesta varmaa tietoa, ei viitsi alkaa moiseen hommaan.

Googlettamalla selvisi jotain. Sen verran, että lopputulemana on, että jätänpä Bloggerin dynaamiset rauhaan.

Onko kenelläkään käytössä Bloggerin dynaamista näkymää ja mitä mieltä siitä, mikäli on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...