Priorin Extra-kokemusKävin pari viikkoa sitten kampaajalla. Viimeksi kun siellä kävin, kampaajani kertoi Priorin Extrasta, jota kärppänä heti seuraavana päivänä ostin. Ajatuksena saada paksut, kiiltävät, tuuheat, hyväkuntoiset hiukset. Ostin siis kolmen kuukauden setin ja nyt on kolme kuukautta nautittu tuotetta. Mitkä ovat seuraukset ?


Kuten jo aiemmin uumoilin, kesällä hiukset kasvaa muutenkin aika hyvin, joten tiedä sitten, miten kapselit vaikuttaa. Nyt kampaajakäynnillä kampaajani oli sitä mieltä, että hiukseni ovat paaaaljon paremman tuntuiset ja itse asiassa terveen oloiset, etenkin takaa. Noh. Siihenhän todennäköisimmin vaikuttaa se, että takaa on nyt kolmesti lyhennetty, ensimmäisellä kerralla reilusti, joten ihme olisi, jos huonossa kunnossa olisi.

Mutta kyllä edestäkin huomaa eron entiseen. Kuiva se varmaan vieläkin on, mutta hiuslaatuni on kuiva. Se on vain hyväksyttävä. Edessä on vielä vaaleita raitojen jämiä hiuksissa, jotka on kuivia, joten totta kai ne siitä kuivaa.

Entäpä se vasemman korvan yläpuolella oleva kolo ? Varovasti sanoen ihan kuin siihen koloon olisi tullut tuuheutta. Ehkäpä alkua uusista hiuksista. Totuushan on, että kolmessa kuukaudessa, Priorin Extran kanssa tai ilman, ei mitään maata mullistavaa saada aikaan, jos lähtökohta on lähes nolla. Tarkoitan, että ei kolon paikalle kolmessa kuukaudessa kasva kymmentä senttiä hiusta ja ongelma hoidettu. Noup. Vaan kolo on nyt pienempi ja ihan kuin siihen kohtaan olisi tulossa hiusta. Mikä sinänsä on hyvä asia. Sillä olisihan kauheaa, mikäli siihen jäisi loppuiäksi kolo, johon  ei koskaan kasva hiusta.

Yleisesti ottaen mielestäni hiukseni kiiltävät aiempaa enemmän. Yleensä ne ovat sellaiset sameat - okei, elottoman - näköiset. Kiillosta tietoakaan. Paitsi nyt.

Vahvuuttakin hiuksiin on tullut. Tosin itse olisin sitä mieltä, että sekin johtuu kaikista kolmesta hiusten leikkauskerrasta. Uusi hius jaksaa pitää ravintoaineensa paremmin ja vanha huono hius ei ole vetämässä uudelta pohjaa pois. Niin sanoakseni.

Lopputulema: Hiukseni voivat siis paremmin. Olipa siihen syy mikä tahansa, kampaajani oli sitä mieltä, että kannattaa käyttää Priorin Extraa vielä se toinen kolme kuukautta. Tämä ensimmäinen jakso on vasta se jakso, jossa on päästy alkuun. Toinen jakso oikeasti näyttää, onko vaikutuksia. Sillä kolmessa kuukaudessa hiukset eivät niin radikaalisti kasva ja muutu, että oikeasti osaisi sanoa yhtään mitään. Puoli vuotta on jo aika, jossa kyllä varmasti näkee muutoksia. Jos niitä on näkyäkseen. Lisäksi itse olen hiukan sitä mieltä, että yleensä kesäisin hiukseni voivat paremmin. Paitsi että auringon vaalentamina ne talvella viimeistään ovat vaarassa katkeilla kuivuuttaan ja siten ohuuttaan.

Nyt sitten vaan marssimaan apteekkiin ostamaan uusi kolmen kuukauden setti. Löytäisinköhän nyt hiukan edukkaammalla hinnalla, kuin viimeksi ?


Kommentit

  1. Hyvä tietää. Ehkä testaan itsekkin tätä. :) -Never2old

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !