Punkkia pukkaa


Varoitan jo etukäteen, että tämän postauksen kuvat eivät välttämättä ole kivoja katseltavia. Mutta arkea tämäkin (mustikka)metsässä kävijälle.

Tänään mieheni huomasi vasemman kainalonsa luona paukaman. Aikansa tutkailtuaan hän tuli sanomaan, että häneen on iskenyt punkki. Samantien katson omaa vasenta käsivarttani. Aamulla treeneissä olin huomannut itselläni pienen nirhaman vasemman käsivarren taipeessa, jonka nyt muistin, mutta en aamulla kiinnittänyt siihen mitään huomiota. Kunnes kotona mieheni tuli näyttämään omaa punkkipaikkaansa kainalossaan.Noh. Mieheni lähti hakemaan punkkipihtiä veneeltä, kun tiedettiin, että siellä ne olivat.

Ja ei muuta kuin punkkeja poistamaan. Sain napsaistua mieheltäni punkin pois. Sain myös itseltäni napattua punkin pois. Ja pakkohan niistä oli kuva ottaa.

Ohessa käsivarteni, jossa näkyy punkin purema punertavine ihoalueineen.

Punkin paikka käsivarressa.

Ja ohessa suurennettu kuva punkin puremakohdasta. Tai mikään puremakohta se ole. Selvästi punkkipirulainen yrittää päästä muhun sisään. Puoliksi on jo sisällä. Yäk.

Punkki puoliksi käsivarressani.

Sain ilmeisen onnistuneesti punkin napsaistua pois itseltäni. Alla olevissa kuvissa on minun punkkini. Ja selvästi se vielä liikkui ja siten eli. Yritti karkuunkin.

Punkki pihdeissä.

Lähikuva punkista pihdeissä.Lisää kuvia punkista, joka on pihdeissä. Näissä kuvissa näkyy paremmin vieläpä punkin jalat. 


Punkkia pihdeissä yhä.

Punkin jalat näkyvät selvästi.Laitettiin punkki lehden päälle. Meinasihan se pirulainen siitä karata. Tuli suorastaan kiire napata kuvat.


Punkki soittelee lehdellä.
Lähikuva punkista lehdellä.

En millään saanut lähikuvista tarkempia. Mutta kaipa näistä jotain saa irti.

Tietääkseni minua ei ole aiemmin punkki ahdistellut. Tulipa nyt tämäkin koettua.

Nyt vain seurataan, aiheuttaako nämä puremat jotain lisäoireita, joko ihossa tai muuten olotilassa.

Kommentit

 1. Voi ei, noi on niin ällöttäviä! Antibioottikuuri vaikka varmuuden vuoksi voisi olla paikallaan, jos sellaisen saisi hankittua jostain. Toivottavasti kaikki menee hyvin, eikä mitään jälkijuttuja tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Thaimaanrannan maalari :-D
   Joo, tosi ällöjä ! Meinaatko, että ab-kuuri jo nyt ?! Apu-va. En ollut ajatellut nin pitkälle, että varmuudeksi kuuria päälle. Tartteis varmaan käydä näyttää lääkärille. Miehelläni on punkinpuremapaikka yhä kipeä ja häntä kyllä kehoitin menemään lääkäriin. Katselenpa hieman, mihin suuntaan tilanne kehittyy. Toivotaan joo, ettei tule mitään jälkkäreitä.

   Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !