Buzzador ja Ostohyvitys.fi


*Yhteistyössä Buzzador ja Ostohyvitys.fi*Buzzadorina toimiessa tulee kokeiltua asioita, joita muuten ei ehkä kokeilisi. Montaa kertaa en ole päässyt vielä kampanjoihin mukaan, Yoogaia on ensimmäinen ja ainoa tähän mennessä, mutta nyt olen päässyt buzzaamaan Ostohyvitys.fi-palvelua.

Tämä mahdollisuus tulikin kreivin aikaan. Että pääsee ostoksille. Olen jo jonkin aikaa, keväästä saakka vähintään, miettinyt että tarvitsisin uusia vaatteita. Lisäksi tarvitsen lisää palautusjuomaa ja muita lisäravinteita, nekin kun alkaa olemaan finaalissa. Joten eikö, kreivin aikaan saan tällaisen mahkun !

No mikä se mahku nyt sitten on. Pääseehän sitä ostoksille ihan ilman kampanjoitakin. Jep, kyllä. Mutta Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjänä saa verkko-ostoksista takaisin selvää rahaa, suoraan pankkitilille. Kyllä mulle raha kelpaa. Se kun ei kasva puissa muutenkaan.

Liittyminen Ostohyvitys.fi-palveluun on ilmaista. Sieltä löytyy yli 800 verkkokauppaa (mm. Nelly, Zalando, Boozt, Ellos, Mass Nutrition, Fitnestukku), joista voi luoda oman suosikkilistansa, joten ei tarvitse kahlata koko settiä läpi joka ostoskerta. Kauppoja on joka sormelle ja varpaalle liittyen muotiin (vaatteet, kengät), matkailuun, elektroniikkaan, kauneuteen ja terveyteen, kuntoiluun, siellä on merkkituotteita, kuten Asics, Puma, Esprit, Olympos, Ecco, Philips, Bosch, L´Oreal. Kaupat ilmoittavat erinäisistä alennuksista ja alennuskoodeista erikseen etusivuillaan, joten ne kannattaa tutkailla ennen ostosten tekoa. Lopullisesta ostossummasta saa sitten tietyn prosenttimäärän (vaihtelee kaupoittain)  edestä ostohyvitystä, jonka voi pyytää tilittämään omalle tililleen, kun euromääräinen summa on yli 15 euroa.

Nyt Buzzador-kampanjassa saan jakaa muillekin tätä hyvää. Eli jos nyt kiinnostaa tsekata tämä palvelu läpi, saat sinäkin tämän kampanjan myötä 5 euron liittymispalkkion ostostilillesi, kun liityt Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjäksi. Käytä tätä linkkiä liittyäksesi palveluun, jolloin sinun pitäisi saada tuo 5 euron palkkio ostotilillesi.

Itse siis tein tilauksen Ostohyvitys.fi-palvelun kautta, tilasin kahdesta kaupasta tuotteita. Olikin kiva yllätys, kun listoilla on kauppoja, joissa jo teen ostoksia. Tilaamissani verkkokaupoissa oli hyvät alennukset, joten tuli tilattua vähän sellaistakin, mitä ei ollut ajatuksissa tilata, mutta joita mielelläni kokeilen ja joista saattaa tulla tuotteita säännölliseen käyttööni. Toinen kauppa oli tuttu Mass Nutrition ja toinen uusi tuttavuus nu3. Housuja ja alusvaatteita tarvitsen kipeästi, mutta en ole vielä löytänyt mieleisiäni. Täytynee vaan kahlata lisää, sillä haluan kokeilla vielä tähän samaan kampanja-aikaan tilitysmahdollisuuden, että saisin sen 15 euroa täyteen, jotta voin pyytää tilittämään sen rahana tililleni.

Tein tilaukset viime viikonloppuna ja MASSilta tilaamani tuotteet sain haettua torstaina ja ovat jo osittain käytössä. 


Ensimmäinen erä tilattuja tuotteita.


Mielestäni Ostohyvitys.fi-palvelu ole sen ihmeempi, kuin muutkaan bonus- ja plussajäsenyydet. Tämä vain toimii netissä. Yksi vaihtoehto lisää kaikelle tarjonnalle.

Mielelläni kuulisin kokemuksiasi palvelusta ilmoittamani linkin kautta, joten kerro käyttökokemuksesi (yli 16-vuotiaat) tänne AE-kommenttiosioon tai liitä siihen linkki, missä olet kertoillut tästä kokemuksesta. Ei muuta kuin ostoksille ! 

Kommentit