keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Flunssakausi taas täällä


Meillä töissä pörrää flunssaa, ja kuulen tuttavilta parinsadan kilsan päästä, että sielläkin jyllää flunssaa. Taas kerran.

Itsellenikin meinasi flunssa iskeä. Olo olikin hiukan alivireinen muutaman päivän, no okei, viikon ajan. Mutta otin rauhallisesti antaen kehon levätä pari päivää ja söin kunnolla ruokaa. Mikäli en tietäisi, että flunssaa on liikkeellä, epäilisin oireiden olevan punkin pureman aiheuttamia, gääk.

Ruoan lisäksi käytin ravintolisiä ja superfoodeja, kuten viherjauheita ja C-vitamiinia hiukan normaalia enemmän. Niitähän ostin jo kesällä ja niitä vetelen nyt päivittäin, C:tä pariinkin otteeseen päivän mittaan. Glutamiinia olen myös nyt ottanut päivittäin, välillä jopa kahdesti, jotta vatsa pysyisi oikeammassa toiminnassaan ja huolehtisi siten immuunipuolustuksestakin.


Keväällä ostamani tuotteet, viherjauheet ja C-vitamiini.

Täytyy kyllä sanoa, että yleensä en näin helpolla ole päässyt näistä flunssakausista. Edellä mainittujen tuotteiden säännöllinen käyttö tietysti edesauttaa aineiden vaikutuksia. Mulla on sen verran herkkä keho, että se stressaa helposti, vähän niinku ottaa nokkiinsa turhan helposti. Ja se stressi kyllä tuntuu. Viimeistään flunssana tai hengitystieinfektiona. Ja kun on astmaan taipuvainen, ei ne infektiot meinaa hevillä toeta. Helpolla tulee jälkitauteja.

Jatkan siis superfoodien ja ravintolisien käyttöä. Normaalin ruoan lisäksi tietysti. Eivät ns. superfoodit voi kauhean huonoja olla.


Flunssakarkotaas-postauksessa olen myös kertonut aineista, jotka estävät flunssan tulemista. Tai ainakin helpottavat saatua flunssaa ja/tai lyhentävät flunssan kestoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...