keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Juodaan, juodaan, mitä juodaan


Milloin juon myrkynvihreää viherjuomaa, milloin sinistä urheilujuomaa. Aika moneen juoman väriin on jo tottunut, saatika makuun, mutta eilen hiukan jo mietitytti, että mitä sitä oikein juo. Nyt en puhu mistään alkomaholijuomista tai limppareista, vaan niin sanotuista terveysjuomista tai muusta vastaavasta.

Urheilujuomana käytän yleensä maustamatonta Maltoa, joka on melko värittömän näköistä ja makuistakin. Tilasin netistä uutta urheilujuomatuotetta, jota join eilen ensimmäistä kertaa ennen treeneihin lähtöä. Juoman väri oli aika yllättävä, vaaleansinistä. Melko pirtsakan makuistakin oli. Mieheni tykkää tästä, itse en ole varma, tykkäänkö. Tosin kaikki mahdolliset tällaiset ravintolisäjuomat otan en niinkään sen maun vuoksi, vaan tarpeeseen, ja silloin on ihan sama, minkämakuista se on. Tavoitteena, että se on mahdollisimman vähän mitään lisäainetta sisältävää juttua.


Uusi urheilujuoma, väri vaaleansininen.
 Sori, ylempi kuva hiukan huonolaatuinen. Kännyn kamera on näemmä epätarkka, kuvaajassahan ei ole vikaa ;-)

Viherjuoma, myrkynvihreä.

Noh. Mitäpä sitä ei tekisi, jotta harkoissa jaksaisi. Meinaan vaan, että olikin tuhtia tavaraa, se vaaleansininen juoma. Lisäksi Maltoa, niin a vot, sano.*Onko teillä ihan sama, miltä ns. hyväätekevä juoma maistuu ?*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...