ILM-messupäivä kuvina ja hiukan sanoinakinLauantaina todellakin kävimme I love me-messuilla Helsinkissä saakka. Menimme kolmistaan, mieheni ja äitini kanssa. Koko päivä siihen tuhraantui, mutta oli se sen väärttiä. Itse asiassa olisin voinut toisenakin päivänä sinne mennä, jos se olisi ollut lähempänä asuinkuntaani. Mutta eiköhän riitä yhdelle päivälle, kun ajaa 200 kilometriä mennen tullen, käppäilee messuilla ihmismeren joukossa kantaen ostoksiaan ja yrittäen imeä kaiken infon, minkä vain voi saada. Eihän 200 kilsaa ole mikään pitkä aika ja matka, mutta sen verran kuitenkin, ettei ihan huvikseen sitä viitsi tehdä joka päivä. Kotonakin kun pyykkikasa odotti pesua, treenatakin piti, ja niin edelleen.


Lauantaina lähdimme matkaan aamusta jo heti kello 8 jälkeen.
Matkan aikana auringonnousu oli kaunis.
Paikka paikoin oli sumua.

Ja aamuaurinko oli sumupilvien peitossa.


Perille päästiin ja liput kaivettiin laukun uumenista.

Itse asiassa äitini oli saanut liput ilmaiseksi äitini serkun kautta.

Tarkemmin sanottuna liput olivat Face Helsinki ständin sponssaamat.  


Rohkenenko kertoa, että Face Helsinki on pikkuserkkuni (äitini serkun tyttö siis) omistama maahantuontiyritys. Pikkuserkkuni Marika Heinänen omistaa yrityksen osakkaansa Juha Mertasen kanssa. Ja mikäli ymmärsin oikein, heidän yksi suurimmista asiakkaistaan on Sokokset.
Face Helsingillä oli myynnissä ehostuskosmetiikkaa, kynsilakkaa, hiustuotteita, ihonhoitotuotteita, jne.
Olin varautunut ostamaan messuilta tuotteita ja niitä sain.

foodinin ständiltä ostin chia-siemeniä ja kookosöljyä,

Foursigmafoodsilta sienijuomatuotteita sekä
Face Helsingin ständiltä hiustuotteita sekä päivävoide +50-ikäiselle.Olin enemmän, kuin tyytyväinen omiin messuostoksiini.

Ei pelkästään hyvän hinnan takia, joka tietysti aina lämmittää, kun saa ostettua edukkaasti hyvää, mutta myös sen takia, että asiakaspalvelu oli ihanaa:

rentoa, hyväntuulista, auttavaista.
Vastauksia sai kysymyksiinsä, eikä kenelläkään tuntunut olevan kiire.
Vaikka ihmisiä messuilla olikin paaaaaaljon !


Chia-siemeniä (foodin) ostin tummana ja vaaleana, täydet 1 kilon pussit kumpaakin lajia. Kookosöljyä (foodin), litran purkki, käytän niin ruoanlaitossa kuin kosmeettisena aineena. Instant-sienijuomat (Four Sigma Foods) ovat niin toimivia tuotteita, että kun saa jotain noin ihanaa tuotetta hyvään hintaan, ei riemulla ole rajaa. Kuvan etualalla oleva harja (Face Helsinki) on täysin uusi tuttavuus mulle. Se on tupeerausharja, joka toimii kuitenkin yhtä lailla normaalin harjan tapaan. Sitä en ole vielä kokeillut, kädet syyhyää kylläkin kokeilemaan. Hiustuotefriikkinä ostin sitten shampoon ja hoitoaineen sekä seerumin luonnonkiharaiselle hiukselle. Niihinkin palaan käyttökokemusten myötä, kunhan olen käyttänyt niitä muutaman kerran.

Mikäli nämä messut, I love me-messut, järjestetään ensikin vuonna, olen valmis lähtemään sinne taas. Ja silloin teen kyllä kunnon (paperi)listan, minkä ständeillä haluan käydä ja mitä voisin ostaa, mikäli on hyviä tarjouksia.

Sillä niin innoissani olin foodinin ja Four Sigma Foodsin tuoteostoksistani heti messukäyntini alkuun, että unohdin täysin, että mun piti käydä vielä Arctic Warriorsin, Puhdistamon, Yoogaian ja parin muun ständillä. Mutta kun innostun, unohdan ajatella.


Kommentit

 1. Noilla messuilla olisin halunnut käydä, jos olisin ollut Suomessa. Musta tuntuu, että siellä kävivät ainakin kaikki mun tutut. Mua kiinnostaa kovasti kaikki noi chia-siemenet ja vastaavat, mutta en ole vielä "ehtinyt" tutustumaan. Laita paljon kaikkia ohjeita blogiin, niin pääsen jyvälle paremmin. Kookostahan tällä saarella on joka paikassa ja joka muodossa. Sitä mäkin lorottelen joka paikkaan. Ja mitäs ne sienijuomat muuten on mistä kirjoitit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Thaimaanrannan maalari ! Itse todellakin olin intopiukkana lähdössä messuille ja oli huikeaa, että päästiin lähtemäänkin. Ja todellakin sinne jäi paaaaaljon, mitä olisi voinut vielä katsastaa.

   Olinkin ajatellut laittaa tarkemmin tekstiä chiasta, mm. reseptienkin muodossa :-), kookosöljystäkin hiukan, sienijuomista etenkin (koostumus ja maku hiukan vaihtuneet osassa Instantteja ainakin), niin - näistä nyt ainakin. Kivaa, että postaukset niistä kiinnostavat :-) Tälläkin hetkellä edessäni on muki, jossa Instant-chagaa (vihreäpakettinen sienijuoma).

   Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !