Ostohyvitys.fi-ostot


*Yhteistyössä Buzzador ja Ostohyvitys.fi*

Onko kukaan käyttänyt mahdollisuutta saada Ostohyvitys-tililleen 5 euron ostobonusta ? Tämän linkin kautta kun menee Ostohyvitys.fi-sivuille ja rekisteröityy Ostohyvitykseen, saa 5 euron ostobonarin. Eihän se mikään pakko ole, mutta jos muutenkin tekee ostoksia netissä, kannattaa ainakin tsekata, josko tästä olisi hyötyä. Mielestäni tähän rekisteröityminen ei ota, ellei annakaan. No ei ihan, se antaa, kun ostaa, eli ihan samalla tavalla muiden plussa- ja bonuskertymien kautta, erona vain se, että tämä tapahtuu netin kautta tilattaessa tuotteita ja tavaraa. Tästä kampanjastahan kerroin jo aiemmassa postauksessa.

Itse siis tilasin samantien Ostohyvityksen kautta tuotteita, joita  muutenkin olisin tilannut. Ja aiemmassa postauksessa todellakin jo näytin, mitä ostin. Ja nyt lisää ostoksiani. Eli nu3-nettikaupasta tekemäni ostokset tässä, silvuplee.


Vasemmalta oikealle lukien: D-vitamiinia, ubikinonia, skin omegaa ja beauty shotteja. Jep, ostin viimeksi mainittua tuplasatsin, olihan se kaksi yhden hinnalla. Kun kerran niin paljon ruikutan naamani ryppyisyydestä, päätin tehdä asialle kunnolla jotain. Kunnolla jotain ensi hätään ja lisää sitten, kun ehdin (saan aikaiseksi tilata aikaa hoitolasta).

Yhä ne housut ja alusasut on ostamatta, mutta vielä ehtii.  Ensi viikon ajan on tätä kampanjaa aikaa tehdä ostoksia Ostohyvitys.fi-palvelussa saadakseen 5 euron ostobonuksen. Joten kipinkapin ostoksille !


Kommentit