Sainpa ostettua housut


Vihdoin ja viimein sain ostettua uudet housut. Vaikkakaan ne eivät vieläkään ole ihan sitä, mitä olin ajatellut, on nämä paremmat, kuin tavalliset (muka mustat) farkut. Ostin housuni VILAsta, hinta 34,95 €. 

Olen huomannut, että VILAsta olen viime vuosina löytänyt aika paljon vaatteita, jotka sopivat myös näin keski-ikäiselle, tavalliselle tädille. Valikoima siellä ei ole ihan Hennes&Mauritz- tai Seppälä-kamaa. Tarkoitan, että eivät ole ihan niitä halvimpia ja ei-laadukkaampia, vaan kohtuuhintaan suht laadukkaita vaatteita. VILAssa palvelu myös pelaa, asiakaspalvelijoiksi kutsun heitä. VILAn työntekijöillä on varmasti kunnon asiakaspalvelukoulutus, mikä kyllä näkyy. Mielelläni menen aina uudestaan VILAan kaupoille.

No mutta millaiset housut tuli ostettua ?Erittäin tyköistuvat, läpivärjätyt mustat, paksuhkoa puuvillasekoitetta olevat Pieces-housut, joissa vetoketju nappeineen sijaitsee takana selän puolella. Lisäksi vyötärö on hiukan korkeampi tavallisiin lantiohousuihin verrattuna.

Sovituskopissa tuli suorastaan hiki, kun yritin saada housuja jalkaan. Ensin kokeilin S/M-kokoa, mutta myyjä sanoi, että housut eivät saa tuntua alkuun mukavilta, vaan niiden kuuluu olla hiukan piukat. Housut ovat strechiä, joten parissa päivässä ne venyvät sen verran, että housut saa jalkaan paremmin käytössä. Sittenpä piti kokeilla XS-/S-kokoa, joka sen hien pukkasi pintaan. Nyt olen pari päivää pitänyt uusia housujani ja täytyy myöntää, että alkavat suorastaan sujahtamaan päälleni. Lisäksi tulee suoritettua päivän venytykset, kun yrittää saada etenkin nappia kiinni selkäpuolelta. Kunhan napin saa kiinni, on vetoketjun sulkeminen ihan iisiä puuhaa. 

Lykke-housuja en ole vieläkään löytänyt. Niitä ei todellakaan taideta enää  edes myydä. Housujen metsästys silti jatkuu, sillä todellakin tarvitsen parit housut lisää. Kumma juttu, mielestäni olen koko ikäni ollut vajaahousuinen. Aina tuntunut siltä, että mulla ei ole kunnollisia housuja...


Kommentit

  1. Uusia housuja olen sattumalta etsiskellyt minäkin mutta Vilasta en olekaan muistanut vielä käydä katsomassa. Joten, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kaksi huonetta ! Kannattaa todellakin ainakin käydä vilkaisemassa VILAn valikoimaa. Ja mikäli ei housuja löydy, yläosia löytyy taatusti. Jos vain on tarve puseroille, neuleille, takille, jne. Oma housujen etsintätaistoni jatkuu, joten jos ja kun löydän lisää housuja, kerron niistäkin sitten täällä blogissa.

      Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !