maanantai 5. lokakuuta 2015

Tulevista postauksista - niinpä


Heti kun avaa suunsa ja sanoo ääneen ajatuksiaan ja toiveitaan, kohtalo puuttuu peliin ja tyrmää ne. Niin tälläkin kertaa.

Olen jo ainakin pari viikkoa hingunnut tehdä postauksen piukean bebani metsästyksestä, mutta aina se jää. Syy: syysflunssa on kintereillä koko ajan. 

Niin paljon kuin kertoilenkin flunssan estämisestä, sen välttämisestä, niin ei se silti jätä minuakaan rauhaan. Pyh ja pah, sanon minä. Mutta minkäs teet ! Välillä ei ole flunssasta tietoakaan, ja välillä se on tulossa ja olo ei todellakaan ole kehuttuva. Koska tahdon olla kunnossa, en viitsi kauheasti itseäni rääkätä. Etenkin, kun pahin/paras kisakausi on menossa ja on oltava sen verran kunnossa, että voi mennä kisoihin. Mutta se on pois varsinaisista oheistreeneistä, kuten "ylimääräisistä" peppujumpista, sun muista lenkeistä. "Pakollinen" ylläpitotreeni onnistuu juuri ja juuri.
Ja kun en halua rääkätä itseäni ylimääräisesti, joutuu nyt pepputreenit kuvien ottamisineen odottaa. Sillä haluanhan tehdä ne silloin, kun olen terässä ja todellakin pystyn tekemään liikkeet kunnolla ja vähän niinkuin oikeinkin.

Joten, pahoittelen, että piukean pepun metsästys-postaus nyt odotuttaa.

Mutta mikäli jotakuta kiinnostaa tietää, mitä olisi tulossa, esimakua voitte käydä kurkkaamassa täältä. Kyllä keski-ikäinen tavistätikin niihin liikkeisiin pystyy.

*Hyvää kannattaa aina odottaa :-) *

2 kommenttia:

 1. Wau, aika mimmi olet! Mun täytyy seurata tätä sun tiukan beban metsästys-missiota, kun sellainen ei olisi koskaan pahitteeksi. Etenkään täällä monien biitsien saarella ja ikuisella bikinikaudella. Toivottavasti syysflunssa ei saa otetta pahemmin! Yksi syy muuten, miksi halusin tänne tropiikkiin, oli nuo ainaiset flunssat. Täällä niitä harvemmin saa.
  Ps. Laitoin sulle taas vähän erilaisen haasteen, jos vaikka nyt kun et ehdi pahemmin treenailemaan, ehtisit selaamaan vanhoja valokuvia?
  Kiva jos ehtisit :)

  Tässä haaste: http://thaimaanrannanmaalarit.blogspot.com/2015/10/blogihaaste-10-matkakuvaa-vol2.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, miten onnistun metsästyksessä ;-) Treenaukset alkoi jo, kunnes todellakin flunssa iski pitkällä kärsällä, pari viikkoa kärvistelty on-offina. Nyt otan pari päivää rauhallisesti, olen jopa pois töistä, joten saan rauhassa paneutua antamaasi haasteeseen. Kiitos suuresti, otan sen todellakin vastaan :-) Jei !

   Poista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...