Tavistädin kasvojen ihon puhdistus ja kiinteytys

Ilman päivä - ja yövoidetta en voi olla. Ja koska edelliset purkit (Colosén Q10-sarja) loppuivat, oli ostettava uutta pikimmiten. En ollut lainkaan varautunut edellisten loppumiseen. Vajaa kuukausi sitten ostin (ihan) Prismasta päivä- ja yövoiteen. Päätin testata Lumenen Time Freeze Kiinteyttävä-sarjaa, koska sitä sai edullisesti. Pakettiin kuului päivä- ja yövoide yhteishintaan 25,90 € (kuvassa oikealla). Jo yksinään yksi purnukka olisi lähes koko paketin hintainen (21,90 €). Tuotosta osa menee jopa hyvään tarkoitukseen, onhan se osa Roosa Nauha-kampanjaa.

Ulkonäöllisesti purnukat ovat aika syötävän näköisiä. Ainakin, mikäli tykkää vähääkään roosasta väristä (minäminäminä). Purnukat ovat tilavuudeltaan peruskokoisia, 50 ml / purnukka, eli riittävän kokoiset muutaman viikon yhtämittaiseen käyttöön.

Time Freeze sananmukaisesti lupailee kiinteytymistä, jonka takaa suomalainen puolukkauute ja Skin Messenger Molecules-teknologia. Nämä tuotteet on kehitetty suojaamaan ihon elastiinisäikeitä nuorekkaan kimmoisuuden säilyttämiseksi sekä tukemaan ihon kiinteydestä huolehtivien kollageenin ja elastiinin tuotantoa (lainaus suoraan paketin kyljestä). Ja sitähän mä haluan. Kiinteytymistä kasvoihin.

Aina ei voi tietää, millainen koostumus näissä kiinteyttävissä, tai ylipäätänsä muissakaan anti age-tuotteissa, on. Tarkoitan vain, että riittääkö tällaisen tuotteen kosteus ikääntyvän ihon kuivalle iholle. Vai tarvitaanko erikseen lisäksi jokin kosteusvoide, vähintään varmuuden vuoksi.

Tuotteet tulivat siis heti käyttöön ja käyttöä on nyt kestänyt kolmisen viikkoa. Onko mitään muutosta havaittaissa ?

  • Muutaman ensimmäisen kerran yhteydessä sekä päivä- että yövoiteen levityksen jälkeen tunsin pientä nipistelyä kasvoilla. Eli, ihossa tapahtui jotain. Kasvot eivät kuitenkaan alkaneet punoittaa, eikä syntynyt mitään näppyjä.
  • Kosteutuksen suhteen tuotteet olivat yllättävän vakuuttavat. Vaikka tuotteet tuntuvatkin kosteuttavilta, huomaan, että kun lisään päivävoiteen päälle vielä toisenkin kerran voidetta tai muuta (kevyempää) kosteusemulsiota, ei se silti ole liikaa. Eli, kosteutta ei ole koskaan liikaa. Etenkin näin talven kynnyksellä, kun pakkaset alkavat paukkua (mitä nyt marraskuussa tehdään lämpöennätyksiä...) ja viima kuivattaa saatika ulko- ja sisälämpötilan vaihtelu tuo omat haasteensa ikääntyvälle iholle. Voiteita levitän kaksi kerrosta siten, että ensimmäisen levityksen jälkeen annan voiteen imeytyä 5-15 minuuttia ja sitten lisään toisen kerroksen.
  • Ihan kuin otsajuonteet olisivat hiukan silinneet tällä säännöllisellä käytöllä, mitä noudatan, eli voiteen levitys aamuin illoin vastapestylle iholle. Lisäksi aivan kuin buldogijuonteetkin suun sivuilta olisivat kiinteytyneet jos ei ihan pois, niin huomattavasti pienentyneet.

Kuvassa laitimmaisena vasemmalla on hyväksi havaittu Lumenen Bright Touch Raikastava puhdistusgeeli. Pongasin senkin Prismasta samaan aikaan Time Freeze-voiteiden kanssa. Tämä nyt ostamani puhdistustuote on toinen putkilo tätä laatua. Ensimmäinen ostos oli 150 ml ja tämä toinen on 225 ml, sillä siinä on 50 % enemmän puhdistusgeeliä. Hinta ei ollut kummallakaan kerralla paha, kympin pintaan, olisiko ollut 11,90 € tai jotain sinne päin. Todellakin geeli on raikkaan tuoksuinen ja aikasta hyvin lähtee ripsiväritkin ilman muita ripsivärin poistoaineita. Olen tykännyt.

Eli ei huonoja ostoksia lainkaan. Hinta-laatusuhde paikallaan. Tälle suomalaiselle tavistädille kelpaa.

Lisäksi nyt olen käyttänyt Lumenen silmänympärysgeeliä tunnollisesti joka päivä aamuin illoin. Ja totta tosiaan ! Nyt olen huomannut, että yläluomet on kiinteytyneet ja silmäpussitkaan ei pussita niin kovasti. Tuntuu siltä, että mitä enemmän poistettavaa, sen kärsivällisempi oltava.

Hei, yks juttu ! Jostain syystä mä en voi puhua kasvovoiteista sanalla rasva. Rasva-sanasta mulle tulee mieleen härskiintynyt rasva, joka ei kelpaa syötäväksi, saatika iholle. 

Kumpaa sanaa te käytätte, rasva vai voide ?Kommentit