Sainpa ostettua toisetkin housut !


Haa ! Sainpas ostettua toisetkin housut itselleni. Vieläpä tämän vuoden puolella. Olenhan voivotellut housujen puutetta. Nykyään Object-nimellä, ennen Selected, olevasta kaupasta olemme saaneet miehelleni ostettua viimoiset pari vuotta vaatteita, jotka istuvat hyvin hänelle ja ovat mieluisia ja ovat trendin mukaisiakin olematta silti liian nuorekkaita. Samaisessa kaupassa myydään myös naisten vetimiä. Tällä kertaa olimme ostamassa miehelleni mustaa pukua. Sellaista hänen sovittaessa, itse löysin aletangosta itselleni housut.

Housut olivat aletangossa -20 %-lappusen kera. Kappas, housumerkkinä oli jo tutuksi tullut Pieces. Samanmerkkiset ostin jo reilu kuukausi sitten VILAsta. Nämä housut olivat ruskeasävyiset ja aletangossa oli kokoja kaksi kappaletta, xs/s sekä s/m. Nappasin molemmat koot ja menin sovituskoppiin. Ai että kun s/m-koko oli mukava. Mutta päässäni pyöri edelliskertainen kokemus, että ei saa tuntua liian mukavilta. Niinpä sitten pienempi koko päälle. Ihan niin kuuma ei tullut, kuin VILAn kopissa aiemmin, tosin eipä vetoketjukaan ollut takana vaan vetoketju ja nappi oli normaalisti edessä näissä housuissa. Täytyy sanoa, että nämä housut suorastaan sujahtivat päälle verrattuna mustiin VILAsta ostamiini housuihin. Toki nämäkin housut ovat erittäin kapeaa mallia, mutta silti.
Nyt kun olen käyttänyt näitä Objectista ostamiani Pieces-housuja, on sanottava näiden eduksi, että venyvät paremmin käytössä verrattuna aiemmin ostamiini mustiin Pieces-housuihini.

Hinta ei näille housille ollut paha. Alkuperäinen hinta oli 34,95 €, josta sai 20 % alen. Eli hinnaksi jäi vain 27,96 €.

Muuten, pesin mustat Pieces-housut ja pesin ne 60-asteisessa muiden mustien vaatekappaleiden kanssa. Otin tietoisen riskin, että housut saattaisivat kutistua niin paljon, etteivät enää mene millään jalkaani. Yllätys oli suuri ja positiviinen, kun ne sujahtivatkin todella hyvin jalkaani. Eivät siis olleet kutistuneet, vaan joustivat huomattavasti paremmin, kuin aivan juuri ostettuina.


Kommentit