Ravintolisäfriikki ja -nörtti, mainoksen uhri(ko)


Kaikkea sitä tulee kokeiltua, mutta kuinka paljon jää käyttöön, säännölliseen käyttöön. Sitä olen monen monta kertaa ihmetellyt - ihan omalta kohdaltani ja omaa käyttätymistäni seuranneena.

Olen toki kertonut olevani erittäin altis kokeiluihin, mikä koskee etenkin hiustuotteita, mutta myös erilaisia ravintolisiä. Eräs tällainen kokeiluksi jäänyt oli setti puhdas+ beauty Kollageeni & Tyrnimarjajauhe (330 g) kera puhdas+ caps Kollageeni & biotiinikapselit (120 kpl). Jep. Käytin koko setin loppuun saakka, mutta mitään suurta kokemusta tai vaikutusta en siitä saanut.

Toinen tällainen kokeilu oli Priorin Extra-hiuspulmiin oleva ravintolisä (ja täällä siitä juttua). Käytin siis Priorinia sen kolme kuukautta, ja piti jatkaa toinen kolme kuukautta, mutta se jäi. Syynä taisi olla se, että mulla todettiin anemia. Ja kun luin hiukan anemiasta lisäinfoa, päätin pidättäytyä hetkeksi kaikista kokeiluista, oli saatava hemot kuntoon. Ja sen jälkeenhän tuli raju flunssa, ja sen jälkeen aloin opiskelemaan, ja tässä sitä ollaan.


No sitten olin kuullut suitsutusta Vivania Skin Omegasta ja Beaty Shotista, suuria lupauksia tekevistä tuotteista. Ostinkin edullisesti etenkin Beaty Shottia, 2 yhden hinnalla. Tuotteiden tarkoitus on kaiketi estää tai ainakin hidastaa ikääntymisen merkkejä iholla. Näin keski-ikää kun eletään, niin olisihan se mukava olla iholtaankin nuoren näköinen.

Jotenkin en saanut mitään suurta tyydytystä juoda shottia aamuisin. Hyvää se silti oli, eihän siinä mitään... Vivania Skin Omega sitten sisältää sellaisia vitskuja, joita käytän nyt muiden tuotteiden kautta. Skin Omega mainostaa sisältävänsä helokki-, piiankieli- ja pellavansiemenöljyä sekä A-, C-, E- ja B-vitamiinia. Kaikki varmaan ihan tarpeellisia, mutta esim. pellavansiemeniä saan tällä kertaa ihan pussista aamupuuroon sekoitettuna, C-vitskua mulla on vaikka muille jakaa ja muista mainituista aineista en niin välitä. Tosin B-vitskua, etenkin B12-vitamiinia, haluaisin tsadaa ! kokeilla. 
Anyway, pointtini on se, että kannattaa tarkkaan miettiä, mitä alkaa kokeilemaan. Itse jotenkin olen alkanut tunnistaa itsessäni piirteen, että oikeesti, ei mitään turhia kokeiluja, ellei ole aikomusta alkaa käyttää säännöllisesti jotain tuotetta. Toisaalta, mitäänhän ei voi tietää, ellei kokeile.  Ja minähän taidan olla mainoksen uhri, eli herkähkösti ostan hyvin mainostettua tuotetta. Tai sitten olen vain altis tuotteille, jotka ovat ravintolisiä... Jooh. Kaksipiippuista, mutta pitäisi jotenkin tunnistaa se oikea tarve.

Oikeaa tarvetta on kuitenkin tällä hetkellä ainakin nämä alla olevan kuvan mukaiset tuotteet. Etenkin magnesiumsuihke (kuvassa oikealla) on saanut mun kropan, etenkin hartiaseudun, kolotukset ja kivut ilman kipuläkkeitä kuriin. Ja joskus laitan suihketta yhdessä Thaimaasta ostetun mönjän kera. Näitä laitoin toissa viikolla yhtä aikaa kehiin harteille, ja jo jonkin ajan kuluttua kolotus ja jäykkyys väheni ja hävisi.Toki käytän muitakin ravintolisiä yhä, taidan olla suurkuluttaja. Mutta ohessa nyt ainakin nämä, jotka ovat tällä hetkellä koko ajan käytössä. Hyväksi havaittuja.

Ja tämä postaus ei ole mainos puhdas+-tuotteille. Ei, vaan ihan ite tässä mainostan, kun näitä nyt käytänkin. Eikä varmaan itse tuotteen valmistaja edes löydä koko tätä postausta internetin maailmasta.

Kommentit