Jatkoa ostoähkylle ja ostomorkkikselle


Kerroin kosmetiikkaostoistani, jotka saivat mut suorastaan ostoähkyyn ja ostomorkkikseen. Hyvällä mielellä tuotteita kuitenkin käytän tällä hetkellä. 

Kieltämättä hiukan silti vieläkin kirveltää summa, jonka maksoin. Toki, kun ajattelee, että yhdellä kertaa maksaa suurta summaa, se tuntuu (pahalta), mutta jos ostaisi samat tuotteet muutamassa eri erässä, ei se tuntuisi tietenkään niin suurelta summalta. Noh, kyllä mun silti nyt täytyy päästä irti morkkiksesta.Kyselin arvauksia summasta, jonka pulitin tuotteista. Ohessa alla olevassa kuvassa ote kuitista, jossa loppusumma on huikeat 149 euroa kaikkine alennuksineen.
Mitäs sanotte, olisitteko maksaneet edes yksittäisestä tuotteesta kuitin mukaisen hinnan ? Tietysti mun tuurilla jostain muusta kaupasta olisin saanu samat tuotteet vieläkin edullisemmin...

Itse kun analysoin, voin kertoa, että muutama tuote ollut ihan ostamisen arvoinen.

Kuten Tigin shampoo ja hoitoaine (ylin kuva Tigit oikealla). Näin hiustuotefriikkinä etsin aina uusia hiustuotteita itselleni käyttöön (kuten oikeastaan kaikkia kosmeettisia,... ja muitakin, tuotteita...) Hiuksetkin tykkäävät vaihtelusta. Mun hiuslaatu kun on kuiva, hauras, ohut, tarvitsee se hellää käsittelyä myös pesu- ja hoitoaineilta. Olen huomannut, että alkuun hyvältä tuntunut tuote, kuten Tigin Bed Head-sarja, onkin ollut aika tujua tavaraa. Tuntunut, että hiukset karisevat pois, kun on ollut niin vahvaa ainetta. Nyt ostamani Tigin tuotteet, Tigi PRO, tuntuvat huomattavasti hellemmiltä ja silti tarpeeksi hoitavilta ja kosteuttavilta, on tarkoitettu nimenomaan heikoille ja vaurioituneille hiuksille (reconstructing for weak and damaged hair). Olen siis tykännyt niistä muutaman käytön jälkeen.

Lumenen puhdistusvoide on ollut aika hyvä, sillä se poistaa myös Max Factoryn vedenkestävän ripsivärin melko kokonaan. Riippuu tietenkin siitä, kuinka kärsivällisesti jaksaa antaa aineen vaikuttaa, jaksaa hellävaraisesti pyyhkiä ripsiä riittävän ajan. Itse vain olen hiukan kärsimätön...välillä...

Lähtökohtaisestihan menin ostamaan kosmetiikkaa, koska ylipäätänsä käyttämäni puhdistustuotteet olivat loppuneet. Käytin siis jonkin aikaa puhdistukseen kaapista löytyneitä kookosöljyä sekä omenaviinietikkaa. Nyt  kun taas on ollut käytössä pikakaunistajaa sekä kiinteyttävää päivä- ja yövoidetta, on iho selvästi hiukan kimmoisampi, juonteet madaltuneet, kosteuspitoisempi. Eli tässä iässä ei ihan pelkillä ei-anti-age-tuotteilla selviä. Ainakin, mikäli haluaa, että todellakin jotain haluaa tapahtuvaksi ryppyjen suhteen, siis niinku ihon kiinteytymistä, ryppyjen madaltumista ja ehkä jopa ryppyjen häviämistä.


*****

Kommentit