Ostoähky ja ostomorkkis


Käväistiinpä eilen kaupoilla shoppailemassa kosmetiikkaa. Onkin muuten aikasta ärsyttävää ostaa tuotteita, jotka ovat aivan uusia itselle sekä että ei saa minkäänlaista apua tuotetietouteen asiakaspalvelun merkeissä. Ehkä täytyy syyttää itseään, kun menee kauppaan, jossa tietää, ettei ole asiakaspalvelua. Mutta kiireessä tulee tehtyä hiukan hätiköityjä päätöksiä, kuten menee ostoksille asiakaspalveluttomaan kauppaan. Muutenkin olen tottunut viime vuosina tekee ostoksiani netissä, joten ihan pihallahan mä olen oikeassa reaaliajassa konkreettisessa ostamisessa.

Lievä ostomorkkis tuli ostettujen tuotteiden loppusummasta. Oli hurja kuulla loppusumma, kun ajatteli jotain aivan muuta summaa, ainakin puolta pienempää summaa, tulevan maksettavaksi. Vaikka loppusummassa olikin alennettujakin summia, joita en ollut edes huomannut mainostettavan, eli että jotkut tuotteet oli edukkaampia, mitä olin kuvitellut, loppusumma sai suun auki hämmästyksestä ja hiukan ärsyynnyinkin moisesta.

Kehtaan siis valittaa, että olipas iso loppusumma ! Jep, niin kehtaan.

Kun sitten katson kasaa, jonka sain loppusummalla, ei pitäisi valittaa. Kaikki ostamamme tuotteet tulivat tarpeeseen ja kyllähän tuolla tuotemäärällä ainakin reippaasti kesän yli pärjää. Eikö ?

Itse olin kipeästi puhdistustuotteiden (puhdistustuotteen ja kasvoveden) (Lumene), päivä- ja yövoiteen (Lumene), irtopuuterin (Max Factor) ja ripsivärin (Max Factor) tarpeessa. Ja kun halvalla sai, ostin shampoon ja hoitoaineen sekä hiuslakan á la Tigi. Värivoide on Lumenen, samoin pikakaunistaja

Pikakaunistajaa ja Roosa-sarjan päivä- ja yövoidetta lukuunottamatta mitään näistä tuotteista en ole aiemmin ostanut, saatika käyttänyt. Tuotemerkkeinä Lumene, Tigi ja Max Factor kyllä ovat tuttuja.

Arvaatko, paljonko tämä setti tuli maksamaan ?

Noh, onpahan tavaraa, mitä käyttää ja testailla. Osa ostetuista tuotteista olin ajatellut mieheni käyttöön, mutta pelkään pahoin, että hän kun ei hirmu säännöllisesti kasvotuotteita käytä, kerkiän minä nämä käyttää. Mutta katsotaan nyt, jos vaikka saan hänet aivopestyä käyttämään näitä.*******


Kommentit

 1. Saako palkinnon jos arvaa oikein ? ;) n. satasen verran.
  Ei ne hukkaan mee. t. SS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei SS ! No nyt ei ole palkintoa olemassa, oli ehkä enemmän retorinen kysymys :-) Arvauksesi on hyvä, mutta setti oli arvokkaampi. Pidänkö vielä jännityksessä ? ;-) Ja tuotteet eivät mene hukkaan. Käyttöä ollut niille jo kahden ihmisen edestä ja jo näinä parina päivänä :-)

   Poista
 2. Hei AE ! Meni varmaan alakanttiin, viimeinen tarjous: vähän alle 150 €. Älä pidä enää jännityksessä. Minua kiinnostaa nuo Tigi-tuotteet, en ennen kuullut niistä, ovatko hyviä ? T. SS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ! Ei paljoa mennyt alakanttiin, summa oli 149 euroa kaikkine alennuksineen. Tein postaukselle jatko-osan, joten voit katsoa, mitä mikin tuote maksoi :-)

   Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !