Oletko kuullut PÜR-hyvinvointikaupasta ?


Tuotteet saatu blogin kautta, postaus tehty yhteistyössä PÜR-hyvinvointikaupan kanssa.

Sain testattavaksi kaksi itsevalitsemaani tuotetta PÜRilta. Enpä ollut itsekään ennen kuullut PÜRistaPÜR-hyvinvointikaupasta. PÜR on terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut myymäläkonsepti, johon kuuluu kaksi kivijalkamyymälää Helsingissä sekä nyt keväällä lanseerattu uusi PÜR-verkkokauppa (www.pur-kauppa.fi). 

Sain siis valita testattavaksi kaksi tuotetta, jotka sain vapaasti valita kahdesta uudesta sarjasta heidän valikoimistaan, Living Nutrition-fermentoiduista ravintolisistä tai CÎME–luomukosmetiikkasarjasta. Valitsin CÎME–luomukosmetiikkasarjasta tuotteet: Kissed by a Rose-seerumi ja Himalya Balm.

Tuote kuin tuote, jotta sen tehosta voi jotain sanoa, kuluu siihen yleensä enemmän aikaa, kuin viikko tai kaksi. Mielellään kuukauden käytön jälkeen tai purnukan ollessa puolivälissä, voi sanoa, tehoaako tuote vai ei, ja jos tehoaa, niin miten se tehoaa. Itse olen tähän havaintoon päätynyt aikoja sitten, oli tuote mikä tahansa. Joten kun nyt parisen viikkoa olen käyttänyt Rose-seerumia ja Himalaya Balsamia, ei hirveän paljon muutosta ole ehtinyt tapahtumaan, mutta silti jotain voin sanoa.

Mitä voin todeta Kissed by a Rose-seerumista ?


CÎME Kissed by a Rose-seerumi (15 ml): Seerumi stimuloi luontaisesti solujen uusiutumista ja palauttaa ihon kimmoisuutta. Lisäksi se auttaa juonteiden häivytyksessä, kirkastaa ihonväriä ja normalisoi ärtynyttä, punoittavaa ihoa.

Olen jo monta kertaa manannut, että kun ikää tulee, ikääntymisen merkitkin ilmestyvät vääjäämättä. Lisäksi jos perintötekijät eivät ole sun puolella, vaan naama todellakin lässähtää kuin kuivunut rusina, on ainakin mun pakko turvautua ihmeitä tekeviin aineisiin. Ellei halua veitsen työstettäväksi. Veistä vastaan olen ollut aina, mutta kieltämättä on alkanut houkuttaa moinen viilaus. Ennen veitsen alle joutumista/menemistä, kokeilen kuitenkin mielelläni kosmeettisia aineita. Aineita, jotka tehoavat ja teho mahdollisesti pysyykin jonkin aikaa. Ainakin aineen käyttöajan verran ja vielä vähän ylikin.

Tämä on yksi syy, miksi yhtenä valitsemistani tuotteista oli seerumi, CÎME Kissed by a Rose-seerumi (15 ml). Seerumeita en ole kovin montaa kokeillut saatika edes käyttänyt, ellei huomioida erään tuotteen pikakaunistajaa. Seerumeiden sanotaan olevan tehokkaita. Onhan niitä moneen tarkoitukseen: juonteiden ja ryttyjen poistoon (vähintään madaltamiseen), kiinteyttäviä, kosteuttavia, tasoittavia, kohottaviksi ja heleyttäviksi tarkoitettuja. Ja seerumeita käytetään yleensä kuuriluonteisesti, joko tietyn ajanjakson tai ainakin purkki puoleen tai kokonaan loppuun saakka.

Kahden viikon säännöllisen (aamuin illoin) käytön jälkeen voin kyllä sanoa, että jos ei nyt vielä maata kaatanut, niin jotain tapahtui. Haluan painottaa, että kauaa aikaa en ole ehtinyt sitä siis käyttää. Testipaikaksi valitsin otsalla, silmien välissä olevan kunnon pystysuoran viivan. Viiva, joka on aika iso, ehkä sentin kokoinen, syvä juonne, joka saa kenen tahansa ilmeen vihaisen näköiseksi, vaikka ei olisikaan vihainen, eikä ryttäisi silmäkulmiaan yhteen mietiskelynkään merkiksi. Mielestäni juonne on selvästi madaltunut. Joskus se häviää lähes kokonaan, kun on juuri laittanut meikkivoiteen. Kunnes taas tahtomattanikin rypistän kulmiani yhteen. Myös otsan vaakaviivat on selkeästi madaltuneet. Sivellän seerumia myös bulldogijuonteisiin suun molemmin puolin, mutta vielä en ole suurta muutosta niissä havainnut.

Seerumin sanotaan myös tasoittavan ihon väriä. Ehkäpä se sitäkin tekee. Tosin mun iho on niin kirjava, että näin lyhyessä ajassa, kuin kaksi viikkoa, ei ehdi todellakaan ihmeitä tapahtumaan tässä suhteessa. Tietynlaisen sävyn seerumista saa heti, koska se on vahvan oranssiin vivahtavan keltainen väriltään. Kuten aina varsinkin keväisin ja/tai alkukesästä, mun iho kukkii syystä, jota en tiedä. Seerumin sanotaan rauhoittavan ärtynyttä ihoa, mutta siihenkään en ainakaan vielä ole huomannut helpotusta. Tosin onko kukkiva iho ärtynyt - en tiedä, onko se sama asia.

Mutta muuten inci (tuotteen ainesluettelo) on aika vaikuttava. Ensinnäkään se ei ala vedellä (aqua), kuten lähes kaikki aineet alkavat, joten taitaapa tämä seerumi olla öljypohjainen. Seerumi on mm. parabeenivapaa, eikä sisällä synteettisiä hajusteita. Itse seerumin haju on omanlaisensa. Itse en tiedä, tykkäänkö siitä, mutta yleensä mulle tuotteen haju ei ole ollut se eka, saatika kolmas valintakriteeri.

Toki on myönnettävä, että käytän samanaikaisesti paria muuta tuotetta, kuten erästä pikakaunistajaa ja kiinteyttävää päivä- ja yövoidetta, mutta silti mielestäni selvät juonteiden madallukset johtuvat nimenomaan Kissed by a Rose-seerumista.

No entäpä Himalaya Balsami ?


CÎME Himalaya Balm (50 ml): Rauhoittava ja elvyttävä balsami, joka soveltuu mm. ärsyyntyneelle iholle, lihaskipuun ja lihasjäykkyyteen sekä väsyneille jaloille helpotusta tuovaksi voiteeksi.
Himalaya Balsamin sanotaan voivan käyttää lähes mihin tahansa: hyttysten pistoihin, nenän tukkoisuuteen (?), auringon polttamaan ihoon, jalkojen lihassärkyihin ja karheutumiin, kyynärpäähän kuivaa kohtaa pehmittämään (?) ja jopa päänalueelle rauhoittamaan mieltä ja väsymystä vastaan.

Mulla kolotuksia on etenkin niskassa ja hartialinjalla, ei niinkään jaloissa. Jalat kyllä muuten on aika kurjassa kunnossa, ovat karheat ja oikean jalan päkiän kohdalla on tällä hetkellä jotain hiertymää. Mutta, jos tämä balsami on vähänkään samantyylinen, kuin Thaimaasta ostettu mönjä, niin miksenpä edes kokeilisi sitä myös harteisiin. 

Eräs päivä vasenta hartiaa kolotti niskaan saakka. Oltiin lähdössä treeneihin ja tiesin, että mitään en pysty kunnolla tekemään, ellei hartiajäykkyys hiukan loivene. Yhtäkkiä muistin, että voisin kokeilla Himalayaa. Ei muuta kuin tuumasta toimeen. Ei se ainakaan haitannut, eikä pahentanut tilannetta. Sillä kertaa balsamin käyttö riitti auttamaan kolotusta, mutta toki olin kerinnyt siihen vaivaan suihkuttamaan magnesiumsuihkettakin...

Noh, jalkapohjieni karheuteen Himalya auttoi sikäli, että ihan kuin balsami olisi melko nopeastikin pehmentänyt karhaumat. Ainakin se pehmensi selkeästi päkiässä olevan hiertymän. Ja kun sivelin balsamia jaloille puoliväliin saakka säärtä, tuntui, kuin jalat olisivat rauhoittuneet. Tiedä sitten, oliko luuloa vai oikeaa tuntemusta, mutta ei siitä haittaakaan ollut. Mukavasti viilensi jalkoja.

Himalya Balsamia suosittelen laittamaan siinä kohtaa, kun ei ole kiire mihinkään ja voi antaa aineen imeytyä kunnolla, ennen kuin lähtee balsamijaloilla kulkemaan. Muuten voi lattia liikkua alta. Meinaan vaan, että balsami jää melko pitkäksi aikaa iholle. Tai kun käy nukkumaan, sivelee balsamia jalkoihin, jonka jälkeen voi jäädä unten maille suoraan siitä paikasta. Aamuun mennessä voide on hyvin jo imeytynyt. Tai pyyhkiytynyt vuodevaatteisiin...

Himalaya Balsami avataan korkin avaamisen jälkeen kuin sinappiputkilo, korkin toisella päällä saa puhkaistua aukon suuaukkoon. Balsamin tuoksu on lievästi piparminttumainen. Väri on aivan hennon vaaleanvihertvää, lähes valkoista.

Että sellaisia kokemuksia minulla tästä ensikertalaisesta käytössäni, PÜRista. 

Jos kiinnostaa lisäinfo, käy ihmeessä kurkkaamassa heidän nettisivujaan, PÜR-kauppa. Itseänikin houkuttaa heidän sarjoistaan monikin tuote, ja se, mistä erityisesti olen positiivisesti hämmästynyt, on miesten sarja. Kuinka monella luonnonkosmetiikkasarjalla on oma miehille suunnattu sarjansa ? PÜRin löytää myös Instagramista nimellä pur_kauppa ja Facebookista PUR Hyvinvointikauppa & Farmasia.

Mulla testailut näillä tuotteilla jatkuu. Seuraavaksi otan mieheni koekaniiniksi näille tuotteille, kun kerran itseni kanssa olen päässyt hyvään vauhtiin...


*******


Kommentit