I Love Me 2016 - messuilla
Koko vuoden olin odottanut I Love Me-messuja. Liputkin sain sinne ajoissa. Oltiin päiväkin lyöty lukkoon, lauantaina oli tarkoitus mennä pyörimään ja ihastelemaan kaikkea.

Todellakin, jo viime vuoden messujen jälkeen päätin, että tänäkin vuonna menen I Love Me-messuille. Viime vuotinen kokemus jäi niin positiviiseksi ja energiseksi, joten ei ihme, että sinne hinkusin. Harmi vain, että messupäivää edeltävänä päivänä mulla todettiin poskiontelotulehdus, johon sain antibioottikuurin. Kun ab-kuuria aloin syömään, jopa mieheni mun lauantaiaamuna totesi, että "saitko mitään lääkettä, kun tuntuu, että tuut vain kipeämmäksi". Jep, siltä mustakin tuntui. Että kipeämmäksihän tässä tullaan. Tuntui nimittäin keuhkoputkissa saakka tabujen vaikutus ja olo oli sen mukainen. Päätin kerätä voimia. Siispä lähtö siirrettiin sunnuntaiksi.


Päästiin matkaan


Sunnuntaina mieheni ja äitini kanssa lähdimme ajamaan Helsingin Messukeskukseen, kauan odotetuille messuille. Selkeä tavoite oli siitä, mikä kiinnostaa, mitä hankin ja mistä. Hiukan lyhyeksi messukäynti jäi, mutta oli pakko mennä oman jaksamisen puitteissa. Sillä totuuden nimissä, kunnossa en ollut. Droppasin vain itseäni riittävästi ja taisi messumaistiaisetkin vaikuttaa fyysiseen jaksamiseen päivän aikana. Henkisesti olinkin ihmeen vireä. Sekin enemmän varmaan jo kotona tehdyn droppauksen ansiosta.Alla olevassa kuvassa on kaikki tuotteet, mitä tuli ostettua. 

Joo, tiedän. Aika paljon. Ja aika paljon meni rahaa. Mutta tällä kertaa ei tullut ostoähkyä, sillä kaikki tuotteet on ostettu kahdelle, miehelleni ja mulle, eikä ainakaan koko loppuvuonna tarvitse enää mitään ostaa.

Arctic Warriors

Ihka ekaks suuntasin superfood-alueelle. Päämääränä löytää viime vuodelta missattu ständi. Hetken pyörittyäni ja etsiskeltyäni sen löysinkin: Arctic Warriors (www.arcticwarriors.fi).


Arctic Warriors ja Ilkka Kauppinen.

Olen vain lukenut juttuja pohjoisen Arctic Warriorsin tuotteista, joten hinkusin myös kokeilla niitä. Mukaan tarttuivat Taistelija- ja Puolustaja-jättipullot (500 ml/pullo) sekä Kuusenkerkkä-jauhe (70 g). Kerron ostetuista tuotteista myöhemmin lisää.

BioMed

Kun selkäni käänsin jatkaakseni matkaani, vastapäisen ständin esittelijä sai mielenkiintoni kokonaan. Ständi oli BioMed (www.biomed.fi). Heillä oli makusteltavina nestemäisinä D- ja B12-vitamiinitipat. Etenkin D-vitamiini oli se, mitä olin lähtenyt näiltä messuilta hakemaan. Mansikanmakuinen B12-vitamiini taas tuli ostettua sen hyvän mauan takia. Ja toki sitä tarvitaan, sillä B12 edistää hermoston normaalia toimintaa, veren punasolujen muodostumista, immuunijärjestelmän toimintaa sekä energia-aineenvaihduntaa.

Molemmat tuotteet ovat tipettipulloissa, joten niitä on helppo annostella, nestemäisinä helppo nielemishäiriöistekin käyttää sekä ovat allergiatestattuja. Nestemäsinä aineiden sanotaan imeytyvät tehokkaammin.

PÜR

Vähän vahingossa löysin Pür-kaupan ständin. Merkkihän on jo tuttu keväältä, ja nyt pääsin kunnolla katsomaan tuotteita. Se, mitä olin lähtenyt messuilta hakemaan, oli Omegat ja niitä sain täältä. Odotukset tuotteen hyvyydelle on kovat, sillä tykästyin Pür-tuotteisiin keväällä saamieni tuotteiden perusteella.

Urtekram

Urtekram on tuttu merkki ennestään. Olen käyttänyt heidän kosmeettisia tuotteita sekä elintarvikkeita. Aamulla rullasin viimeiset dödöt kainaloihini, joten ajattelin ostaa messuilta dödöä. Sitäkin sain, sillä ostin tutun Urtekramin Deo Crystal roll-onin. Shampoita myös etsin, mutta kaikissa heidän shampoissa on sulfaatteja. Vaikka sitten olisi kuinka luonnonmukaista tuotetta, ei se silti takaa, että se sopii herkistyneelle iholle. Mulle ei ainakaan. Mutta vähän kuin 2in1-tuotteena pidetty vauvan pesuneste tuli ostettua. Sitä voi käyttää hiuksiin ja koko vartalon pesuun. Mikäli tämä ei kuitenkaan mulle sovi, saa mieheni sen käyttää. Hän kun tykkää helppokäyttöisistä, kuten 2in1, tuotteista. Ja saahan hän muutenkin sitä käyttää, vaikka se sopisikin mulle.

Gluteenitonta mysliä olen alkanut katselemaan kaupoista, mutta olen melkoisen tarkka siitä, mitä mysliä ostan. En ole kunnolla niihin vielä paneutunut, mutta varmaankin heräteostona ostin Urtekramin mysliä, jonka sanotaan olevan gluteeniton. Kunhan olen sitä maistanut, kerron kokemukseni siitä.

Face Helsinki

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpinä, on Face Helsingin tuotteet. Viime vuoden postauksessa jo taisin mainita, että tämän puljun nokkahahmo on pikkuserkkuni. Eikä hullumpia tuotteita heillä olekaan. Hintojen suhde laatuun on mitä mainioin. Vaikka ziajan ja davinesin tuotteita saisikin mm. Sokoksista, en jostain syystä ikinä ole käynyt ostamassa näitä tuotteita sieltä. Syytä en tiedä. En taida juurikaan käydä Sokoksissa, ehkä vain kerran vuodessa. Ehkä olisi syytä, niin ei tarvitsisi odottaa kokonaista vuotta päästääkseen ostamaan aikoja sitten loppuneita tuotteita.


Täältä ostimme miehelleni ja minulle yhtä lailla tuotteita. Eli kaikki tuotteet ei todellakaan ole vain minulle.

Mitä me sitten ostimme ?

Näyttää siltä, että mukaan tulivat:


  • Ziajan Love-shampoo ja hoitoaine
  • Ziajan päivä- ja yövoide
  • Ziajan seerumi kasvoille
  • Ziajan aurinkotuotepaketti (2 pulloa: SK50 ja SK25)
  • Ziajan BB-voiteet (molemmille omansa)
  • Davinesin hiuslakkaa
  • Davinesin hiusten muoilulakkaa
  • Davinesin hiusvahaa
  • irtopuuterit (molemmille omansa)
  • Denovan puhdistusmaito ja kasvovesi.

Lisäksi oli tarkoitus ostaa läpinäkyvä huultenrajauskynä, mutta se taisi pudota korin rei´istä ennen maksutapahtumaa. Hiukan harmittaa, mutta äitini osti sen myös, joten häneltä saan käyttökokemuksia tietooni.


Muutakin oli tarjolla juu

Kuten aina messuilla, näytteilleasettajia oli laidasta laitaan. Oli vaatteita, hattuja, koruja, oli kynsientekijöitä ja lettienväkertäjiä. Erilaisia näytöksiä ja luentoja monenmoisista aiheista. Erilaisia liikuntavälineitä ja tietty superfoodejakin löytyi. You just name it !

Juuri ennen messualueelta poistumista hoksasin erään ständin, joka kertoi kauneusleikkauksista. Olen jo parin vuoden ajan mietiskellyt silmäluomieni leikkaamista. Nyt olen alkanut miettimään ajankohtaa ja paikkaa, missä sen tekisin. Otin esitteen Plastic Surgery Centerin palveluista tätä seikkaa mielessä pitäen.

Ensi vuonna taidan keskittyä fyysiseen puoleen, toisin sanoen joogaan ja erilaisiin liikuntatuotteisiin. Mahdollisesti. Ehkä. Ainakin ne ovat jääneet näinä kahtena vuotena vähemmälle huomiolle minun osaltani.

Kävikö kukaan muu I Love Me 2016 -messuilla ?


I Love Me !


*******Kommentit