Lisää suorituskykyä, hapenottokykyä ja energiaa
Tiedättekö, kun nyt mulla on mahdollisuus antaa blogini kautta jotain teille !

Mehän mieheni kanssa käytämme säännöllisesti meidän lajitreeneissä ja - harkoissa, tai millä nimellä sitten haluaakin niitä kutsua, urheilujuomaa, treenilaturia ja palautusjuomaa. Välillä käytämme myös energia- ja proteiinipatukoita. Harkkammehan kestävät toisinaan jopa kolme tuntia ja leiripäivien aikana tuntimäärä nousee 5-6 tuntiin, jolloin hapenottokykyä ja suorituskykyä on syytä riittää. Energiaa siis kuluu ja lihakset ovat kovilla happojen jyllätessä. Esimerkiksi leiripäivinä ei tauoilla voi hirmu raskaasti syödä, joten turvaudumme salaatin, banaanin, soseiden lisäksi erilaisiin urheilujuomiin ja -patukoihin.

Tänä päivänä ravintolisämaailmassa on vaikka kuinka paljon sarjoja ja merkkejä, joista valita. Ongelma onkin sarjan valitseminen, mikä merkki/sarja on hyvä, mistä tilata omansa. Itse olen jo reilun parin vuoden ajan tilannut verkosta www.mass.fi Mass Nutrition-ravintolisiä. Mielestäni tilaamani tuotteet ovat toimineet, jopa ihan älyttömän hyvin, ne ovat hinta-laatu-suhteeltaan kohdillaan ja tarjoukset on välillä ihan järkyttävän hyvät eli suuret. Tuotteiden toimitus on nopeaa ja toimituskulutkin jäävät 0 euron tasolle, kun tilaa tietyn summan verran vähintään (50 euroa).

Nyt Sinulla on uutena asiakkaana tilaisuus saada Massin sivuilta tuotteita 30 % alennuksella, kun käytät vähintään 30 euroa. Tilauksesi yhteydessä käytä koodia HEIDI-R5 tai vaihtoehtoisesti klikkaa tästä

Ohessa vielä vähintään viitteellistä ohjetta, miten toimia:

  1. Mene www.mass.fi-sivuille.
  2. Rekisteröidy ja luo tunnus (uusi asiakas, et ole ennen tilannut heiltä).
  3. Mikäli tarjouksen ehdot täyttyvät, pääset tekemään tilauksen loppuun.
  4. a) Syötä koodi HEIDI-R5 kassalla. TAI 4. b) Klikkaa linkkiä, jolloin et tarvitse koodia erikseen.
  5. Ennen lopullista tilauksen lähettämistä tarkista, että saat 30 % alennuksen. Se näkyy selkeästi tilauksessa.
  6. Jää odottamaan tilaamiasi tuotteita ja saatuasi ne, nauti !

Suosittelen käymään tutustumassa Mass Nutritionin sivuilla tuotteisiin ja ylipäätänsä heidän toimintaansa. 

Tiedostan varsin hyvin, että lukijoissani ei varmaan ole montaa, joka käyttäisi tällaisia tuotteita, mutta mikäli olet tavoitteellinen liikunnan harrastaja tai jos edes käytät palautusjuomaa, kannattaa tutustua tähän sarjaan. Itse kilpaurheilijana en tulisi toimeen ilman näitä lisäjuttuja. Juoksulenkit, kävelylenkit, ynnä muut oheisharkat pyrin tekemään ilman treenilaturia tai urheilujuomaa, mutta palautusjuomaa kyllä kuluu silloinkin. Ja jos raskaan työpäivän jälkeen ei millään jaksaisi lähteä varatulle liikuntatunnille, voi varmistaa hyvän tekemisen meiningin joko treenilaturilla tai urheilujuomalla (esim. Malto) tai molemmilla, jolloin kummasti treeni sujuu varsin mallikkaastikin. Toki heillä on tarjolla hivenaineita ja vitamiineja, joista myös valita omansa.

Palautusjuomajauhetta, Recovery Post-workoutVaikka tämä postaus onkin yhteistyöpostaus, ihan itseni takia olisi mielenkiintoista kuulla, mikäli päädyt tilaamaan näitä tuotteita, että mitä tuotteita tilasit ja mitä olet niistä mieltä. Mun mielestäni on tosi mielenkiintoista vertailla käyttökokemuksia eri tuotteiden välillä, koska jokainen meistä kokee samat asiat eri tavalla.* yhteistyössä mass nutrition


*******

Kommentit