Vuoden 2016 päättyessä
Kohta vaihtuu uusi vuosi. Taas on yksi vuosi mennyt, nopeasti. Ihme ja kumma, kun mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeammin aika kuluu, vuosikin.

Ennen uuteen vuoteen 2017 siirtymistä taidan katsastaa, mitä vuosi 2016 piti sisällään.


Vuosi 2016

Tammikuu

Vuosi alkoi opiskelujen ja paukkupakkasten myötä. Kuka vielä muistaa jopa -30 asteen pakkaset tammikuussa ? Jopa täällä saaristossa, yleensä meren lämmittävän vaikutuksen alaisena, pakkaset paukkuivat. Muistan hyvin, kuinka juuri aloittamaani kouluun menin aamuisin karvalakki päässä.Helmikuu - huhtikuu

Alkuvuoteen mahtui treenejä ja kisoja, ja siten myös hotellielämä tuli tutuksi.
Lenkkeilyt sumppuisessakin säässä tuli tehtyä. Hyvät ruoat siihen perään ja vähän luksusta tuoksujen myötä - mitä muuta voi nainen toivoa.

Toukokuu


Keväällä opintotahti kiihtyi, väsymyskin meinasi vallata mieltä. Luonnon kaunis olomuodon muutos auttoi jaksamaan, mm. omenapuut kukkivat valtoimenaan. Taisin itsekin herätä, kun ostin kosmetiikkaa ostoähkyyn ja morkkikseen saakka.

Kesäkuu


Kesäkuussa tämän koululaisen, eli minun, kesäloma alkoi. Sen sain viettää täysillään kahden kuukauden (kesä-heinä) ajan.

Kesäkuussa olin kauhuissani hiuspulmineni, jotka eivät ole vieläkään ratkenneet, vaan ehkä oli hetki, että se laantui. Tällä hetkellä odotan, että mitä loppuvuoden stressi tekee hiuksilleni... (Hiuspulmia kerrakseen, Törmäsin pommiin, Hiuskosmetiikan sulfaatit ja silikonit). 

Kesäkuun alussa olimme vuoden ensimmäisellä purjehduksella. Sunnuntaina 5.6.2016 aamupäivällä aamiaisen aikaan satoi rakeita. Yhtäkkiä ykskaks. Silti juhannus vietettiin normaalisti saaristossa purjeveneellämme hyvässä säässä.

Heinäkuu

Mieheni kesäloma alkoi heinäkuun alussa. Silloin alkoi myös kova piharemonttimme, jota tuntui jatkuvan ikuisesti, vaikka se rupeama kestikin vain viikon. Koko sen viikon ajan paiskimme jopa 14 tuntisia päiviä. Minä olin muonamestarina ja kun päästiin pihakivetyksen tekoon, olin siinä apuna. Muutama kymmenen neliötä kiveystä tuli tehtyä.Lopussa kiitos seisoi, ja päästiin kuin päästiinkin purjehdusreissullemme, joka tehdään joka kesä.

Jotenkin kesä 2016 jäi myös mieleen eläinkesänä, sillä milloin olin lenkillä peuran kanssa, milloin jänisten. Kerran meinasin uida jopa käärmeen kanssa. Punkin kanssakin otin yhteen.

Elokuu - Syyskuu

Kun lomat oli lusittu, alkoi paluu arkeen. Minulla opinnot jatkuivat, samoin treenit alkoivat toden teolla. Myös naamajumppa. Syksy toi mukanaan hyvän kelin ja kauniin ruskan. Päästiin jopa kerran sienimetsäänkin. 


Lokakuu

Lokakuussa käväisimme I Love Me 2016 - messuilla, joihin olin hingunnut koko vuoden. Lähtö sinne ei onnistunut ihan heti suunnitellusti, sillä olin flunssassa ja oli pelko, etten pääsisikään messuille lainkaan. Lähtöä piti siirtää yhdellä päivällä, mutta onneksi se siirto riitti.

Blogini syntymäpäivä osui lokakuulle. Meinasin vallan unohtaakin koko jutun...


Marraskuu

Synkistä synkin ajanjaksoni osui marraskuulle, kun muutenkin on pimeää ja synkkää. Yleensä en välitä marraskuun pimeydestä tai synkkyydestä, se ei mua haittaa. Eikä itse marraskuun pimeys ja synkkyys haitannut nytkään, vain tapahtumat marraskuun aikana olivat ikäviä. Näyttötutkinto ei sujunutkaan suunnitellulla tavalla, ja stressi kerkesi uppoamaan kroppaan saakka. Stressireaktiosta pois pääseminen vie aikaa. Luonnossa kävely ja vaeltaminen auttaa aina ja kaikessa, kuten olen niiiiin monta kertaa jo sanonutkin.
Joulukuu

Itsenäisyyspäivään mennessä aloin pääsemään normaaliin olotilaan stressireaktioista. Itsenäisyyspäivänä mieli oli silti vielä herkässä, mutta Tuntematonta Sotilasta katsoessa kieltämättä ajattelin, että on niitä suurempiakin murheita, kuin yhden (tai kahden) tutkinnon epäonnistunut suoritus.


Ampumahiihto alkoi myös. Me tykätään seurata sitä ihan hullun lailla. Mikäli meillä on harkat juuri ampumahiihdon tullessa tv:stä, me tallennetaan se ja katsotaan myöhemmin, heti harkkojen päätyttyä. Myös Saara Aallon hieno ja mahtava menestys XFactorUK:ssa oli meillä tapetilla ja kovasti kannustettiin Saaraa taipaleellaan.


Tämän kaiken jälkeen toivon, että uusi vuosi 2017 olisi tasaisempi, silti täynnä ihania tapahtumia, joita voi muistella hyvillä mielin. Tai jollain mielin, kunhan voi ja on jotain, mitä muistella.******

Kommentit

 1. Kaikkea ihanaa on sinun vuoteen mahtunut! Onnea ja iloa, sekä hyvää oloa uuteen tulevaan vuoteen 2017 <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän kaikenlaista on sattunut :-)

   Oikein Ihanaa Uutta Vuotta sinullekin <3

   Poista
 2. Sulla on ollut mahtava vuosi 2016. Toivottavasti tästä uudesta vuodesta tulee yhtä mahtava. Ja kiitos, kun olen saanut ollut mukanasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina en tiennyt, oliko kiva vuosi menossa, mutta on vuoteen paljon kivaakin sattunut. Etenkin, kun olen löytänyt heimolaisen ! Kiitos siis itsellesi, että olen saanut olla sinun mukanasi <3

   Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !