Flypark - sinne auto matkan ajaksi

Lähes aina, kun lähdemme jonnekin matkalle, lähdemme omalla autolla liikkeelle. Kun kotoota on kolmen-neljän kilometrin päässä ensimmäinen julkinen kulkuväline, on kimpsujen ja kampsujen kanssa vaivatonta lähteä omalla autolla omalla aikataululla reissuun kuin reissuun. Onhan olemassa taksi, mutta se maksaa. Ja vaikka muutaman kilometrin päähän pääsisi taksilla mukavasti ja suht kohtuullisin maksuin, on se aikataulu sitten se, mikä ei aina kohtaa.

Monta kertaa aiemmin olemme jättäneet auton talvipakkasilla lentokentän pysäköintihalleihin tai avonaiselle parkkialueelle, ja yhtä monta kertaa olemme jännänneet paluumatkalla autolle, että onko auto kunnossa, onko renkaat ok, onko akku tyhjä (sitäkin kun on sattunut) (suora lainaus Flyparkin nettisivuilta: Flypark-kuljettajilla on apukäynnistysakku, jolla hyytynyt auto saadaan käyntiin. Apukäynnistys ei maksa extraa, sisältyy pysäköinnin hintaan.), lisäksi auton ikkunat täytyy todennäköisesti skrapata ja mahdollinen lumi saada pois auton päälta ja muutenkin saada autoa lämpimäksi ennen kotimatkalle lähtöä. Eikä siinä vielä kaikki, vaan se, kun väsyneenä lähdet lentokenttäterminaalista kylmään ilmaan lompsimaan painavien matkakassien kanssa etsimään autoasi, kun et enää tarkkaan muista, mihin kerrokseen tai mihin ylipäätänsä olit sen jättänyt.

Kaikki tämä erittäin hyvässä muistissa päätimme juuri reissatun Thaimaan matkan ajaksi kokeilla Flypark-pysäköintiä.Mieheni vertaili eri tapoja ja maksuja auton pysäköimiseksi ja päätyi Flyparkiin (www.flypark.fi). Heillä on pysäköintipaketteja kolme, Basic, Comfort, Lux, joista valitsimme Comfort-pysäköintipaketin. Voit tutustua näihin kolmeen pysäköintipakettiin täällä. Kaikkiin paketteihin on esitetty nettivaraajan edullisempi hinta (-30 %) sekä paikan päällä varattava hinta.

Pikaisesti kerrottuna pakettien eroista: edullisin on Basic-paketti, johon sisältyy pysäköintipalvelu ja 24/7-lentokenttäkuljetus. Comfort- ja Lux-paketissa henkilökunta hoitaa auton pysäköinnin puolestasi ja saat puhtaan auton palattuasi matkalta, luovutus lämpimästä pysäköintihallista. Lisäksi ko. paketteihin voit varata muita lisäpalveluita.


Valitsemamme Comfort-pysäköintipaketti sisälsi:

  • 24/7-lentokenttäkuljetukset
  • pysäköintipalvelun
  • avainsäilö
  • auton käsinpesu
  • luovutuksen lämpöisestä hallista.

Kaikki yhteishintaan 101,80 euroa.


Kun ajattelee, että olimme poissa kolme viikkoa, oli hinta mielestämme oikein kohtuullinen. 

MILTÄ SITTEN TUNTUI ITSE KOKEMUS FLYPARKISTA

Siis olihan se mahtavaa, suorastaan luksusta, kun lähtöpäivänä saavuttuamme (tapamme mukaan hiukan myöhässä sovitusta) Flyparkiin, sai auton vain jättää siihen pihaan (ei tarvinnut alkaa hienosti pysäköimään sitä mihinkään erityisesti), auton avain jäi heille ja pystyimme jättämään talvitakkimmekin omaan autoomme matkamme ajaksi, ei siis tullut kylmä siirtyessämme Flyparkista lentokentälle, eikä siten tarvinnut huolehtia isosta ja kuumasta talvitakista. Flyparkin henkilökuntalainen/kuljettaja kantoi matkatavaramme lentokenttäbussiin ja ajoi meidät niin lähelle terminaalin ovea, kuin mahdollista. Kuljetusmatka Flyparkin ja lentokentän terminaalin ovelle on lyhyt ja nopea.Kolmen viikon päästä takaisin Suomeen palatessamme keskiyöllä (lento lähes 9 tuntia myöhässä) oli yhtä lailla luksusta, kun samalla kun odotti matkatavaroitaan liukuhihnalle saapuviksi, laittoi vain tekstarin Flyparkille, että nyt ollaan täällä (katso tarkemmat ohjeet Flyparkin sivuilta), ja kun lähti matkatavaroineen ulos, oli Flyparkin lentokenttäkuljetus paikalla ja auton sisään pääsi saman tien. Ja yhtä avuliaita he olivat matkalaukkujen osalta, kuin lähtiessä. Itse ei tarvinnut nostella ja kannella mitään.

Kun saavuimme Flyparkin pysäköintialueelle noutamaan omaa autoamme (keskellä yötä), voi autuus ! Auto oli odottamassa meitä pihalla keula kohti menosuuntaan, lämpimänä, moottori päällä, PUHTAANA. Mitä muuta voit toivoa väsyneenä ? Ei tullut kinan kinaan tai pienintäkään epäsovun sanaa siinä kohtaa toisillemme, kuten on käynyt, kun itse yrittänyt poistua lentokentältä väsyneenä ja hiukan stressaten ulospääsyä.

Niin, siis tosiplussaa oli myös se, että itse ei tarvinnut sompailla pitkin lentokenttäalueen ajokaistoilla, vaan siitä huolehti Flypark. Me ollaan yleensä jotenkin aina helisemässä saapuessamme tai poistuessamme parkkihalleista ja koko alueelta, kun onhan siellä sitä kaistaa ja suuntaa ja kylttejä niin paljon, että etenkin väsymystilassa se on jo aikamoista extremeä.

SUMMASUMMARUM

Kaiken kaikkiaan kokemus oli niin positiivinen ja tuli jotenkin niin luksusmainen olotila mennen tullen, että me ainakin käytämme seuraavillakin kerroilla Flypark-palvelua. Asiakaspalvelu oli ystävällistä, kohteliasta, tuli luottavainen olo ja ennen kaikkea, kokemamme oli vähintään sitä, mitä luvattiin ja enemmänkin. Palvelun hinta ei todellakaan tuntunut missään verrattuna siihen, mitä sai. Ja tässä konkassa (kolmen viikon Thaimaan matka) se ei todellakaan tuntunut missään.

Suosittelen lämpimästi Flypark-pysäköintipalvelua !

ps. Ja hei, tämä ei ole yhteistyöpostaus, vaan minun ja mieheni rehellinen, suora tunnustus Flyparkille.

******


Kommentit