Uuden vuoden juonet
Jonkin sortin tauko tuli pidettyä blogimaailmassa. Mutta jos yhtään seuraa instagramiani, tietää, että olin Thaimaan Khao Lakissa kolme viikkoa. Kolme viikkoa, jotka sisälsivät joulun, uuden vuoden ja loppiaisen. Takaisin Suomeen tulimme toissa yönä noin kello 24.00 tai 00.00, miten sen sitten haluaa ilmaista. Okei, oli kello muutaman minuutin yli kahdentoista, mutta jos noin niinku suurpiirteisesti puhutaan, niin on helpompi sanoa, että keskiyöllä tultiin, oli minuutit sitten sitä tai tätä. Joka tapauksessa, se oli tiistain ja keskiviikon välinen yö, kun kotiuduttiin Suomen kamaralle. 

Matkalla vasta.

Thaimaa häämöttää.


Lähtö Thaimaasta myöhästyi lähes 9 tuntia lentokoneen teknisen vian takia. Tämä teki sen, että jo Thaimaassa todettiin paremmaksi varata hotelliyö sen sijaan, että lähtisimme ajamaan parin tunnin matkaa kotiin siinä väsymystilassa. Sillä olimmehan koko päivän passissa lähtöä varten. Onneksi oltiin kaukokatseisia, ja olimme varanneet koko keskiviikon palautumiseen jetlagista, emme siis menneet töihin ja minun tapauksessa en jatkanut opintoihini kuuluvaa viimeistä työssäoppimisjaksoani, ennen kuin vasta tänään, torstaina. Ja silti unirytmi on aivan sekaisin, mutta eiköhän se tästä.

Thaimaan matkan antia tulen kertoilemaan täällä blogissa, (ehkäpä) useammassakin osassa, kerron Flyparkista, tietenkin hotelliarvostelukin on tulossa, ja varmaan vuoden mittaan montakin hotelliarvostelua, eikä pidä unohtaa, että onhan mulla muutakin sanomista omasta elämänmenostani joka tapauksessa. Kuten uusi tuttavuus hajuvesimaailmasta, housuista, liikunnasta (josta on PPM3 tulematta vieläkin), muista uusista tuttavuuksista, ja niin edelleen.

Toivottavasti kaikilla muillakin Uusi Vuosi 2017 on alkanut vähintään yhtä hyvin, kuin meidän !
*******


Kommentit

  1. Mukavaa, että oli onnistunut reissu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli, vaikka sää olikin huomattavasti epävakaisempi ja sateisempi, mitä yleensä siellä tähän aikaan vuodesta. Mutta lomaa se oli silti ja kolme viikkoa oli riittävä aika. Tosin nyt taidetaan jonkinasteisessa flunssassa kärvistellä, mutta sellaista se on, elämää. :-)

      Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !