Shoppaillen säästää - BonuswayYhteistyössä Bonusway


Olen aika pihi tyyppi. Ensin maksetaan laskut, sitten katsotaan, riittääkö sitä ruokaan. Jos rahaa jää, ostan muuta tarpeellista, mikäli on aihetta.

Viime vuosina olen pystynyt melko huoletta ostamaan sitä, mitä haluan, mutta näin opiskelijana varat hupenevat vääjäämättä ihan tarpeelliseenkin tavaraan. Opiskelijana raha ei kasva puissa. Rahaliikenne on katsottava tarkkaan mihin sitä kuluu, mistä voisi nipistää, kuinka saada rahat riittämään arjessa. Tänä päivänä on paljon erilaisia plussia, bonuksia ja muita systeemejä, joihin liittymällä saa rahanarvoista etua.

Opiskelijana olen kiinnittänyt huomiota rahan kulumiseen ja alkanut taas pihistelemään oikein urakalla. Yksi hyvä rahanarvoinen-etu-paikka on Bonusway.fi. 

Olen alkanut käyttää Bonuswayta, koska sitä kautta saan rahaa hiukan takaisin ostamistani ostoista, eli, ikään kuin saisin lisäalennusta ostoistani.

Lyhyesti Bonuswayn toiminnasta:

Bonusway on täysin ilmainen palvelu, jonka avulla voit saada rahaa takaisin verkko-ostoksistasi.
Ostaessasi jotakin esimerkiksi Fitnesstukusta 200 eurolla saat kauttamme 11 euroa rahaa takaisin. Jos teet 500 euron varauksen Hotels.comiin, saat jopa 25 euroa rahaa takaisin. Kun olet kerännyt rahaa takaisin vähintään 15 euroa, voit pyytää summan siirtämistä pankkitilillesi. 
Saadaksesi rahaa takaisin verkko-ostoksistasi sinun tulee vain muistaa kirjautua sisään Bonuswayhin ja klikata verkkokauppaan kauttamme ennen ostosten tekemistä. Itse tilauksen teet verkkokaupassa kuten aina ennenkin. Palvelumme käyttäminen on ilmaista ja helppoa, eikä vaadi sinulta kuin pari ylimääräistä klikkausta.
Sinäkin saat blogini kautta nyt nauttia tästä palvelusta:


Käyttämällä tätä suosittelulinkkiä Bonuswayn kautta tehtyyn ensimmäiseen ostokseesi, jolloin saat ensimmäisestä ostoksestasi 10 euron liittymispalkkion. Huomaa, että sinun on todellakin oltava ensimmäistä kertaa tätä palvelua käyttävä asiakas.


Tee näin:
  • Kirjaudu/rekisteröidy Bonusway.fi - sivulla käyttäjäksi.
  • Tee haluamassasi kaupassa ostoksia. Katso, että olet kirjautuneena Bonuswayhin.
  • Odota, kun saat ostoksesi kotiisi.
  • Seuraa Bonuswayn kautta, milloin rahaa on tilitettävänä. Muista ilmoittaa tilinumerosi. Ilmoita, milloin haluat rahat tilitettäväksi.

Helppoa, kuin heinänteko !

Ja oikeasti, olen tilittänyt jo kertaalleen ostoksistani saamani summan. Tahtoo sanoa, että Bonusway-palvelu on oikea, kunnollinen, rehellinen rahanarvoista etua tuottava palvelu.

Joten ei muuta kuin tutustumaan Bonusway.fi - sivuun ja shoppailemaan !
*******

EDIT 20.11.2017: Liittyminen toistaiseksi, ei aikarajaa.

Kommentit