Tuoksuarvostelu - Burberry Touch for WomenVaikka pidänkin enemmän vahvoista, voimakkaista tuoksuista, olen ostanut myös kevyen kukkaistuoksun viime kesänä. Kukkaistuoksu ei ole oikein ollut mun juttuni, mutta taidanpa kääntää edes hiukan takkiani tämän asian suhteen. Burberryn Touch for Women luokitellaan nimittäin nimenomaan kukkaistuoksuksi.Ostamani Burberryn Touch for Women edp (50 ml) sanotaan olevan pehmeä, sensuelli, rento tuoksu. Tuoksussa avautuu appelsiinin, karhunvatukan, mustaherukan, karpalon, herukanlehtien, chilin ja ruusun yhdistelmä. Tuoksun sydämessä avautuu pionin, tuberosan, vadelman, persikan, jasmiinin, kielon ja liljan upea tuoksumeri. Lopulta tuoksu kietoutuu vaniljan, tonkapavun, mantelin, setripuun ja tammisammaleen "lämpimään syleilyyn".

Kukkaistuoksu, mikä kukkaistuoksu. Silti siinä ei ole sellaista makeutta, minkä yhdistän kukkaistuoksuihin. Lisäksi tuoksu on riittävän salaperäinen - mistä tuoksuista pidän - ollen kevyt, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti arkeen, kesään ja päätin ostaa tämän tuoksun sen kukkaisuudesta huolimatta treenituoksuksi.

Kyllä, luit oikein.

Suihkautan hajuvettä mennessäni harkkoihimme. Varsinkin, kun vuorossa on valmentajan kanssa suhaaminen. On mukava ajatella, miten vieno tuoksu jää jälkeeni hikisellä salilla. No joo. Totta puhuen lajissamme moni käyttää tuoksuja, myös treeneissä. Siispä, miksen minäkin.

Totuuden nimissä on sanottava, että kun painetaan tosissamme menemään treeneissä, olen hikinen kuin mikä. Voi vain kuvitella, miltä tuoksuu hien ja minkä tahansa hajuveden yhdistelmä. Voin vain puolustella, että laitan tuoksuja yleensä selkäpuolelle, en kainaloihin. Mikäli laittaisin kainaloihin jotain hajustetta, voisi hajuveden ja hien sekoitus olla vähintään mielenkiintoinen. Toisaalta, kainaloon ei kannata laittaa mitään, mikä ärsyttäisi sen herkkää ihoa aiheuttaen ärsytystä ja kirvelyä.
Oli miten oli, käytän Burberryn Touch for Women-tuoksua oikeastaan sen mukaan, mikä on päivän fiilis. Kukkaisuudestaan huolimatta pidän tästä tuoksusta sen keveyden ja ihan hyvän tuoksun takia. Se on vieno, silti siinä on sitä jotain, lievää salaperäisyyttä, mistä pidän tuoksuissa.


*******


Kommentit

  1. Kuulosti mielenkiintoiselta tuoksulta,sillä minä pidän juuri kukkaistuoksuista. Pitääkin mennä tuoksuttelemaan tuota jonnekin =). Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoinen, kyllä. Hämmästyin itsekin, kun tykkäsin tästä kukkaisesta tuoksusta. Hajuaistikin on hyvin subjektiivinen kokemus, joten toivottavasti et pety, kun menet tuoksuttelemaan tätä :-) Hauskaa viikonvaihdetta sinullekin !

      Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !