Vuoden 2017 I Love Me - messut
Tämä vuosi on kolmas kerta peräkkäin, kun olen menossa I Love Me - messuille. 

Mukava ajatella, että keskellä syksyä on tiedossa tapahtuma, jossa saa keskittyä itseensä ja tuotteisiin tai palveluihin, joista on kiinnostunut. Parasta messuissa onkin se, että kaikki kiinnostavat asiat on koottu saman katon alle: periaatteessa lyhyt matka kaikkiin kohteisiin, jotka sijaitsevat sisätiloissa, jolloin ei tarvitse huolehtia säästä, eikä tarvitse olla takkia päällä. Ruuhka tullee olemaan jälleen kerran ihan kohtalainen, mutta hyvällä mielellä, itsensä tsemppaamisella, selviää tästä tapahtumasta kunnialla. Edellisinä vuosina ihmismäärä on ollut valtava, ainakin lauantaipäivisin, jolloin olen siellä ollut. Niin tänäkin vuonna lauantai on mun messupäivä.


Tänä vuonna mua kiinnostaa tietenkin hiuskonsultaatiot, mutta niihin taitaa olla melkoinen tunku. Lisäksi mua askarruttaa, että jos ne mylläävät kuontalon aivan kokonaan, miten sen jälkeen saan oman kuontaloni enää jonkinlaiseen järjestykseen, jotta kehtaa jatkaa matkaa.

Jooga- ja mindfullness-tunnit on mun ehdoton suosikki tällä hetkellä, mutta miten pystyy toteuttamaan joogaamiset siinä ihmisvilinän keskellä ? Messuilla se tulisikin testattua, mutta jätän väliin, vaikka kiinnostaakin aivan älyttömästi.

Kosmetiikka-asioissa ehdoton suosikkini on Face Helsingin ständi. Pikkuserkkuni omistama Face Helsinki on varmaan yksi suurimmista esillepanijoista, joten sitä ei voi olla missaamatta. He myyvät mm. Ziaja-tuotesarjaa, josta on tullut yksi lempisarjoistani.

Kynsilakkabaarit kiinnostaisivat, mutta en taida malttaa istua aloillani sen aikaa, jos kynsiä laitetaan. Sillä mulla on vain lauantai aikaa käydä kaikki haluamani ständit läpi.

Kaikki superfoodeihin, luomuihin ja muutenkin sisäiseen terveyteen liittyvät asiat kiinnostavat, joten yhden päivän aikana haaste onkin se, miten kerkiän kaikkiin niitä tarjoaviin tuotteisiin tutustumaan.

Mieheni tulee jälleen mukaan messuille. Aionkin häntä saamaan kiinnostumaan miesten kosmetiikasta ja muutenkin hyvinvoinnista vielä entisestään. Hän kun on alkanut jo hieman kiinnostumaan niistä, kun olen sitkeästi huolehtinut hänenkin hyvinvoinnistaan, mutta parasta olisi, jos hän tekisi sen ihan itse. Etenkin kisapäivinä hän tekee jo itse meikkinsä ja laittaa tukkansa, vaikkakin minä vielä tsekkaan ja viimeistelen tarvittaessa hänen jäljiltään. Paino alkaa olemaan sanassa tarvittaessa, sillä hänestä on kehkeytymässä aika hyvä itsensälaittaja jo. Ottaen huomioon, että olemme alkaneet meikata häntä vasta pari viime vuotta, kun olemme alkaneet päästä ns. suurempiin kisoihin, kuten SM ja GP.

Mutta jotta ehtii kaiken kiinnostavimman käymään läpi, on parasta laatia lista ehdottomista ständeistä, joilla on käytävä ja pitäytyä siinä listassa. Mikäli aikaa jää, tekee sitten käyntejä muihinkin kiinnostaviin ständeihin.

 Oletko sinä menossa I Love Me - messuille 20.-22.10.2017 välisenä aikana ?


******


Kommentit

 1. Hei muru! Saatkin sitten toimia oppaana mulle, kun ekaa kertaa messuillemaan lähden!
  Ja lupaathan olla tukenani, jos "angsti" tulee päälle?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän olla hyvä opas ! :-D Tukea saat taatusti, mutta en usko, että angsti tulee. Ja jos silti tulee, häädetään se pois ! :-D

   Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !