Vuoden 2017 luetuimmat Aromia Elämään-blogissa


Hyvää Uutta Vuotta 2018 !


Vuoden 2017 tykätyimmät Instagramissa.

Vuodenvaihde sujui rattoisasti katsellen televisiosta Kummisetää ja odottaen ilotulitusten alkamista. Jotta pääsisi nukkumaan.

Luit aivan oikein !

Meitäkin aina naurattaa, kun menemme nukkumaan kymmeneltä ja herätään kahdeltatoista hervottomaan ilotulitusten paukkeeseen, joka ilmoittaa vuoden vaihtuvan. Me elämme näinkin kurinalaisesti, ainakin, jos olemme kotona ja kahden kesken. Vuodenvaihde vaihtuu, vaikka me emme riekkuisikaan, vaan otamme sen meidän rauhalliseen tyyliimme. Väistämättä tulee kuitenkin miettineeksi menneen vuoden tapahtumia.

Blogirintamalla mielenkiintoni kohdistuu postauksiini, jotka ovat olleet luetuimmat. Vaikka vuoden 2017 aikana olen pitänyt taukoa blogistani opintojen ja kesätyön viedessä aikaani, olen - näemmä - kerinnyt blogiani silti päivitellä. 

Mutta onko ne uusimmat jutut olleet ne luetuimmat vai onko vanhassa vara parempi ?

Pitemmittä puheitta, tilastot kertovat, että TOP-10 sisältää seuraavat postaukset:


Postaus tehty 18.3.2016 eli jo toissa vuonna. Silti se yltää kymmenen luetuimman joukkoon blogissani. Postaus kertoo siitä, kun löysin Apteekki-lehdestä artikkelin ravintolisistä ja miten niitä otetaan. Koska me käytämme ravintolisiä, on hyvä tietää, mihin vuorokauden aikaan ne on parasta ottaa ja minkä ruoka-aineen kanssa vai ottaako ne ilman ruokaa vai onko niistä hyötyä lainkaan.
Tämäkin postaus on jo vanhempi, kirjoitettu jo 8.12.2014. Aika paljon olen kirjoitellut hiuksista ja hiustuotteista, koska ne kiinnostavat minua. Ilmeisesti  myös muitakin, jota en laita pahakseni lainkaan. Tämä juttu on Lumon Hair Balance-sarjasta.
Kirjoitettu 6.6.2014. Jostain syystä silmien hyvinvointi on kiinnostanut myös muita, kuin minua. Itselläni kun on kuivat silmät, on ollut pakko etsiä silmien kuivuutta helpottavia toimia. Mutta itseäni voisi tällä hetkellä kiinnostaa enemmän silmien jumppaaminen, josta myös olen kirjoittanut.
Niinpä ! Yhä vieläkin haikailen Ankarsrumin perään. Aina, kun kaupassa tai esitteissä tulee eteeni yleiskone, katson tarjottavaa huolella ja etsin Ankarsrumia tai Kitchen Aidia. Viimeksi näyteikkunassa kylällämme (oikeasti kaupungissa) oli Kitchen Aid laitettu esille tarjoushintalapulla 499 euroa. Koskahan mä tämän yleiskoneen oikein hankin ihan oikeasti ?
Lapsesta asti olen inhonnut silakkapihvejä. Koska niissä on niin kamalat ruodot ! Ja kyllä ne jäävät kurkkuun kiinni aiheuttaen hengentukosta ja ahdistusta. Niin inhosin, kunnes mieheni teki ensimmäisen kerran silakkapihvejä. Sillä ne olivat hyviä. Tänä päivänä suostun syömään vain mieheni tekemiä silakkapihvejä. Jos joku on samassa tilantessa kanssani, olen halunnut jakaa mieheni silakkapihviohjeen kanssanne. Olkaa hyvät !
Jännä huomata, miten vanhemmat postaukseni ovat kiinnostavia, tämäkin postaus kirjoitettu jo 16.12.2016. Kananmunapesu on tapa, joka on minulle jäänyt. Vaikka en ehkä enää joka kerta pese kananmunalla, teen sitä silloin tällöin.
Minä valkonaama. Jo pelkästään harrastuksemme puitteissa käytän itseruskettavia tuotteita. Tämä postaus kertoo itseruskettavista, joita käytän ja joita haluaisin kokeilla.
Keski-ikäisenä naisena kuumat aallot on ilmeisesti must-koettava, halusin tai en. Koska en halua käyttää hormonaalisia tuotteita, olen kokeillut muita vaihtoehtoja ja salvia on ollut yksi niistä. Kannattaako salviatuotteet vai ei, siitä otin selvää.

Tämä on samaa sarjaa yleiskoneen kanssa. Millaisen laitteen haluan ja mistä sen saisin edullisesti. Toisaalta, tehosekoitin smoothien teossa on tähän(kin) saakka riittänyt, mutta silti vaan yhä haikailen myös mehukoneen perään. Koska tykkäisin juoda ravinteikkaita, itsetehtyjä mehuja.
Ylivoimaisesti eniten luettu postaukseni on teksti punkeista. Vaikka punkeista olen kirjoittanut ensimmäisen kerran jo 2.8.2015, on se oikeastaan sen jälkeen ollut joka kesä suosituin postaukseni. Lieneekö syy siinä, kun punkeista on alettu mesoamaan niin paljon sosiaalisessa mediassa uutisia myöten. Tiedä häntä, mutta näin saaristossa asuvana ja saaristossa veneilijän ominaisuudessa kulkiessani näihin punkkeihin, kuten myös käärmeisiin, peuroihin, hirviin, jänöjusseihin sun muihin eläimiin, yksinkertaisesti törmään. Elämäni ensimmäisen kerran punkki on tarttunut minuun kiinni ja olihan se ikuistettava kaikelle kansalle.


Tässä siis vuonna 2017 luetuimmat postaukseni. Nämä eivät siis ole vuonna 2017 kirjoitettujen postauksieni top-10, vaan vuonna 2017 luetuimmat top-10 postaukseni. Niissä on vissi ero, eikö.

Voin vielä kertoa, että sijat 8-10 ovat aivan liki toisiaan, vain muutaman lukijamäärän päästä toisistaan. Samoin sijoilla 5 ja 6 olevat postaukset ovat lähellä toisiaan, kuten myös  2 ja 3. Sija 1 on, kuten sanottu, aivan ylivoimainen.


Lisäksi, heinäkuussa oli lukijoita eniten. Johtunee kesäloma-ajankohdasta, ja teillä lukijoilla oli ilmeisesti enemmän aikaa paneutua blogeihin. Varsinkin, kun kesä oli, mitä se oli ilmojen puolesta; viileää, poutaista ja/tai sateista.

Jos luit blogiani vuonna 2017, mikä oli sinun suosikkisi postauksistani ?


*******


Kommentit

 1. Kaikki postauksethan on toki ihania, mutta pidän joulusta niin kovasti että se sinun joulumenuu postaus menisi ehkä ykköseksi jos olisi valittava yksi suosikki:) Nuo punkit on sitten inhoja ötököitä..yöks! Oikein kivoja bloggailu hetkiä ja hyvää alkanutta vuotta 2018, tuokoon se mukanaan kaikkea mukavaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi, Päden paja ! Itsekin tykkään joulusta älyttömän paljon, joten ymmärrän hyvin kantasi :-) Punkit on kyllä yksi vitsaus, todella ! Yäk ! Hyvää alkanutta vuotta sinullekin ! <3

   Poista
 2. Toisaalta ihan hyvä, että noista punkeista mesotaan kun tuntuu, että ne leviää kuin kulovalkea! Eipä sillä, itse kun löysin iholtani n. 7 vuotta sitten punkin niin en lapin tyärenä tienny mikä son, joten googleen piti turvautua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä ! Tiedosta ei koskaan ole haittaa, vaikka se koskisi punkkia. Kaiken maailman ötököiden leviäminen ympäri Suomea on ollut vitsaus, jota ei kaiketi voi pysäyttää. Esimerkkinä vaikkapa juuri punkit ja herhiläiset. Herhiläisiä ei ollut mun lapsuudessa tai nuoruudessakaan, en ainakaan muista, mutta nyt niitä, eli mun mielestä isoja ampiaisia, on vallan ja ainoastaan. Harvoin näkee enää oikeaa ampiaiasta. Maailma on muuttuva.

   Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !