Esittely


Hei, olen Heidi !

Viittäkymppiä lähestyessä on elämän varrella ehtinyt jotain kokemuksia karttuakin. Tieto ei lisää enää tuskaa (ainakaan niin paljon, kuin ennen), ympäristön odotukset ja oletukset ei hetkauta, ei ole oman itsensä vanki. Uudet tuulet ja kokeilut ripauksella rohkeutta ja avoimuutta luovat sinfonioita tuoden aromia elämään. Kunpa tämä kaikki tieto ja kokemus olisikin ollut jo silloin kaksvitosena. Kuten aina, kuulee paljon sanottavan nuoret sitä, nuoret tota, sanonpa vaan että tämä täti tätä !Aromia Elämään on blogi, joka kertoo tämän tädin elämästä, miten elää tämän päivän viittäkymppiä lähestyvä nainen. Tämä täti on tarkka hiuksistaan, käyttää kosmetiikkaa, hajuvesiä, vartalotuotteita. Tämä täti ei ole trendipelle, mutta ei myöskään täysin klassinen itsensä vaatetuttaja. Tämä täti kokkaa ja leipoo, tekee käsitöitä ja huoltaa kotia. Tämä täti harrastaa liikuntaa ja vetää liikuntatunteja muille sedille ja tädeille. Ja tämä täti tykkää olla sohvaperuna, once and for all. 

Ruokavalio muuttunut gluteenittomaksi ja lähes maidottomaksi vuoden 2014 aikana. Parin viime vuoden aikana luonnonmukaisuus on tullut entistä enemmän ruokavalioon ja kosmetiikkaan. Niin sanottujen superfoodien käyttö on lisääntynyt jokapäiväiseen käyttöön. Valkoista sokeria en oikein enää siedä, käytän intiaanisokeria. Suklaa ei ole intohimoni, eikä jäätelö. Salmiakki on mun juttu, ja muut irtokarkit, tosin nekin on vähentyneet lähes nollaan. Jos joskus syön irtiksiä, menee niitä noin 10 kappaletta, sitten se on loppuslut. Limut ja sipsit YÄK. Punaviiniä saattaa välillä kulua, etenkin kesäisin, samoin brandya ja viskiä. Isolaattinen proteiinijauhe, viherjauheet, vitamiini- ja hiven- ja kivennäisaineita käytän purkista/pussista.

Venyttelen katsoessani telkkaria. Väliin innostun juoksemaan lenkkejä. Kuntosalia on ikävä, sinne en ehdi harrastukseni lomasta.

Musiikki ja tanssi on lähellä sydäntäni. Pikkutytöstä saakka olen tykännyt meneväisestä musiikista. Meneväinen musiikki tarkoittaa minulle melodista, iskevää, tanssittavaa musiikkia. Myös melodramaattiset kappaleet osuvat ja uppoavat minuun. Olen myös suuri ruotsalaismusiikin fani. Ruotsalainen musiikki on duurimaisempaa ja siten iloisempaa verrattuna suomalaiseen masentavaan mollivoittoiseen säveleen. Jos ajatellaan vaikkapa vain ruotsalaista ns. lavamusiikkia, tulee siitä välittömästi hyvälle tuulelle ja tanssijalkaa alkaa vipattamaan.

Asun saaristossa, meren äärellä, omakotitalossa mieheni kanssa.

Tämä on siis yksi blogi yhden viittäkymppiä lähestyvän naisen elämästä. Meitä on moneksi, minä olen tällainen.*******

Kommentit

  1. Yhdyn edelliseen, oli muuten hyvä esittely ja huomasin että meillähän on itseasiassa paljonkin yhteistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka thaimaanrannanmaalari :-D Kiitos viestistäsi ! Ihana saada palautetta, joka kaiken lisäksi on erittäin positiivista. Yhteistä meillä on hiukan joo, ja taidat tietää vielä enemmänkin, kuin minä :-)

      Poista

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos !